BEAUTY

Έχεις ξηρά μαλλιά; Φρόντισέ τα με argan oil και σαφράν

Ειδικά, τώρα το  καλοκαίρι τα μαλλιά αφυδατώνονται και γίνονται πιο ξηρά. Ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας είναι μόνο μερικούς από τους παράγοντες που τα ταλαιπωρούν, οδηγόντας τα πολλές φορές στο φριζάρισμα. Αυτό που θέλουν είναι ενυδάτωση και extra φροντίδα με εξειδικευμένα  προϊόντα.

Διάβασε επίσης: Δούκισσα Νομικού, άκουσέ μας, αυτά είναι τα tricks για να τιθασσεύεις τις φύτρες σου

Πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μας, η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Botanicals Fresh Care της L’Oreal Paris, που στην ουσία  αποτελεί μια φυτική σειρά με eco-friendly φιλοσοφία, η οποία έχει σχεδιαστεί σεβόμενη τόσο την ποιότητα των μαλλιών και το τριχωτό της κεφαλής, όσο και το περιβάλλον, τις πηγές των προϊόντων και τις κοινότητες των παραγωγών.

 

Μέσα σε αυτή, ξεχωρίσαμε τη νέα σειρά θρέψης  Botanicals Fresh Care Argan & Safflower με argan oil (έλαιο αργκάν) και σαφράν, ειδικά σχεδιασμένη ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τόσο το έλαιο αργκάν όσο και το σαφράν αναδομούν τα ξηρά μαλλιά απαλά από τη ρίζα ως τις άκρες, ενυδατώνοντάς τα βαθιά, βοηθώντας παράλληλα στην επανασύστασή τους. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και ένα hero product για το styling.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως η σειρά  Botanicals Fresh Care έχει αναπτύξει ειδικές συνθέσεις για να εκπληρώσουν τις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών, χρησιμοποιώντας μια ειδική σύνθεση από λάδι σόγιας και καρύδας, ώστε τα μαλλιά να αποκτούν αμέσως απαλή υφή και ανάλαφρο αποτέλεσμα. Έτσι, εκτός από τη σειρά για ξηρά μαλλιά, θα βρεις  τη σειρά ενδυνάμωσης για εύθραυστα μαλλιά με εκχύλισμα τζίντζερ και έλαιο κορίανδρου, τη σειρά λάμψης χρώματος για βαμμένα μαλλιά με έλαιο ροδοπέταλων και αιθέριο έλαιο γερανίου και τη σειρά ενυδάτωσης της κεφαλής με το απαλό άγγιγμα του αιθέριου ελαίου λεβάντας.