BEAUTY

Είσαι έτοιμη για ένα διαφορετικό unboxing;

Αν είσαι instagram addict, τότε θα ξέρεις πολύ καλά πως το unboxing είναι ένα από τα τελευταία hot trends των social media. Μεταφράζοντάς το κυριολεκτικά, σημαίνει το άνοιγμα ενός κλειστού κουτιού/ μιας συσκευασίας που τις περισσότερες φορές συνοδεύεται από την περιγραφή των προϊόντων που υπάρχουν μέσα. Κι όλα αυτά σε ένα βίντεο.

Το bioten αυτή τη φορά μας καλεί σε ένα διαφορετικό unboxing, ένα unboxing που σκοπό έχει να αποκαλύψει την πραγματική, ολόδική σου, ομορφιά , το πόσο άνετα νιώθεις με τον εαυτό σου αλλά και το πόσο εμπιστεύεσαι τα δώρα που σου χάρισε η φύση: τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, τα ατίθασα μαλλιά σου, τα «λακάκια» στα μάγουλά σου.

 

 Γιατί μην ξεχνάς, πως η πραγματική ομορφιά δεν έχει να κάνει με το πόσο fashionable είναι τα ρούχα ή τα αξεσουάρ που φόρεσες σήμερα, το μακιγιάζ που κάνει να φαίνεται αψεγάδιαστη η επιδερμίδα σου. Δεν έχει να κάνει ούτε με το καινούργιο ζευγάρι sneakers σου  ή με το πόσο συμμετρικό είναι το eyeliner σου.

Μέσα από την νέα καμπάνια «Unbox Your Beauty», το bioten δίνει έμπνευση στις γυναίκες κάθε ηλικίας να αγκαλιάσουν τη φυσική τους ομορφιά και να την αναδείξουν, εστιάζοντας σε ό,τι αγαπούν περισσότερο επάνω τους. Κάπως έτσι, δε θα μπορούσε να έχει καλύτερο σύμμαχο από την ΑΝΑΣΑ, την πρώτη μη κερδοσκοπική οργάνωση στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των ανθρώπων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής και να στηρίξει το έργο της , δημιούργώντας έναν μοναδικό «Unbox Your Beauty» διαγωνισμό που μπορείς να πάρεις και εσύ μέρος.

 

Ο τρόπος είναι απλός:

Πρώτο βήμα: Αναζήτησε το μοναδικό «Unbox Your Beauty» tab στο website της μάρκας.

Δεύτερο βήμα: Εκεί θα βρεις μια σειρά από κουτιά που σε καλούν να τα ξεκλειδώσεις!

Τρίτο βήμα: Κάθε ένα από αυτά κρύβει και ένα συναρπαστικό tip αυτοπεποίθησης που θα σε συνεπάρει. Όσο εσύ παίρνεις έμπνευση από τις συμβουλές που ετοιμάσαμε αποκλειστικά για εσένα, ενισχύεις την προσφορά του bioten στην ΑΝΑΣΑ.

Μη διστάσεις, άνοιξε όσο περισσότερα κουτιά μπορείς. Και όταν το unboxing τελειώσει, ετοιμάσου για δώρα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής και θα μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις μοναδικά δώρα! Μια σειρά από τυχερές θα κερδίσουν προϊόντα bioten, δωροεπιταγές ΤΟΙ&ΜΟΙ, fashion & beauty seminars από τη fashion blogger Αννούσα Μελά και την beauty expert της μάρκας Ελένη Παπαδοπούλου, ενώ η μεγάλη νικήτρια θα κερδίσει ένα μοναδικό Huawei P20 Pro!

Η καμπάνια δεν σταματά εδώ! Το bioten θα δημιουργήσει «Unbox your beauty corners» σε super market και καταστήματα καλλυντικών και σε καλεί να τα επισκεφθείς, να μάθεις όλα τα νέα by bioten και να κερδίσεις πλούσια δώρα. Μείνε συντονισμένη στα κανάλια του bioten και βρες ποιο είναι το πιο κοντινό σου bioten «Unbox Your Beauty Corner»!

Η αγαπημένη Ελληνίδα σταρ, Έλενα Παπαρίζου, γυναίκα-σύμβολο της ανεπιτήδευτης θηλυκότητας και της πηγαίας αυτοπεποίθησης, που ξεχωρίζει για το πάθος και τη δυναμική της παρουσία, επισημαίνει με κάθε ευκαιρία πως «Η δύναμη της φύσης μας βοηθά να ξεκλειδώσουμε κάθε υπέροχο, μοναδικό χαρακτηριστικό μας και να το ενισχύσουμε».

 

Ανακάλυψε κι εσύ την ομορφιά που κρύβεις μέσα σου, μέσα από τις ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης της επιδερμίδας του bioten!