ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Αυτό είναι το αγαπημένο nude κραγιόν της Δούκισσας Νομικού

Υπάρχουν γυναίκες που προτιμούν φανατικά το κόκκινο κραγιόν κι άλλες που είναι ξεκάθαρα #nudelipstickaddict aka λατρεύουν τις nude αποχρώσεις στα χείλη τους. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, τότε σίγουρα το μακιγιάζ που ανέβασε πριν λίγες μέρες  στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Δούκισσα Νομικού δεν σου πέρασε απαρατήρητο. Γιατί φορούσε το τέλειο nude ματ κραγιόν, γιατί είχε τέλεια επιδερμίδα και το look της φαινόταν ιδανικό για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δες ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Τα 5 βήματα και τα κατάλληλα προϊόντα για να πετύχεις το φυσικό μακιγιάζ της

«Αυτή η φωτογραφία είναι από σήμερα στις 7 το πρωί.! Άρα…I woke up like this…!  Τι, δεν μετράει;» σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία.  Μάλιστα, μαζί με τη makeup artist που επιμελήθηκε το look της, Βάσω Νακοπούλου, έκανε τον τέλειο συνδυασμό,  δημιουργώντας μια λεπτή γραμμή με το eyeliner στα μάτια της, τονίζοντάς τα διακριτικά.

 

Και επειδή τα σχόλια ήταν πολλά και οι ερωτήσεις για το super nude της Δούκισσας πολλές, η ίδια έσπευσε να απαντήσει από κάτω πως πρόκειται για το το  Infallible Nudist Matte Lip Paint στην απόχρωση 201 Hollywood Beige της L’Oréal Paris.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/dutchesss_