ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Δούκισσα Νομικού: Τα 5 βήματα και τα κατάλληλα προϊόντα για να πετύχεις το φυσικό μακιγιάζ της

Λατρεύουμε το φυσικό μακιγιάζ, αυτό που μας κάνει να δείχνουμε ξεκούραστες όλες τις μέρες και ώρες χειμώνα- καλοκαίρι, χωρίς να είμαστε υπερβολικά βαμμένες. Και όταν μιλάμε για natural makeup look, ένα από τα πρώτα πρόσωπα που έρχονται στου νου μας  είναι αυτό της Δούκισσας Νομικού. Είναι φρέσκια, δροσερή και έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν μάθαμε όλα τα  βήματα (plus και τα προϊόντα) από τον Παντελή Τουτουντζή, επίσημο make-up expert της L΄Oréal Paris, για να πετύχουμε το φυσικό, λαμπερό μακιγιάζ της δε γινόταν να  μην τα μοιραστούμε μαζί σου.

Κράτα σημειώσεις για το πώς θα αντιγράψεις το look:

Αρχικά άπλωσε μια πολύ μικρή ποσότητα foundation (η Δούκισσα χρησιμοποίησε το True Match Foundation)  σε όλο το πρόσωπο, με ανοδικές κινήσεις και σβήσε απαλά προς το λαιμό για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Έπειτα, σχεδίασε ένα τρίγωνο με το True Match The One Concealer κάνοντας μικρές τελείες κάτω από τα μάτια και σβήσε το προϊόν ταμποναριστά για να καλύψεις τους κύκλους & να φωτίσεις το βλέμμα.

 

Στη συνέχεια , εφάρμοσε απαλά με το πινέλο τη σκιά (η Δούκισσα φορά την Color Queen 02- Force)  σε όλο το κινητό βλέφαρο για να ζεστάνεις το βλέμμα. Αν θέλεις να την κάνεις πιο έντονη, ψέκασε το πινέλο με το ενυδατικό σπρέι πριν την τοποθετήσεις.

 

 

Για να κάνεις το βλέμμα σου πιο γλυκό, άπλωσε άφθονη καφέ μάσκαρα (Paradise Mascara Jardin Prive Brown)  στις πάνω βλεφαρίδες. Plus: Το υπέροχο άρωμα σανταλόξυλου θα σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση.

 

Last but not least, εφάρμοσε προσεκτικά ξεκινώντας από την καρδούλα των χειλιών προς το περίγραμμα το Color Riche Matte 640, ιδανική pinky-nude απόχρωση για όλη την ημέρα.

Extra Tip από τον Παντελή Τουτουντζή: Για να πετύχεις ένα φυσικό all day look, χρειάζεσαι ελαφριές συνθέσεις που δίνουν στην επιδερμίδα αίσθηση φρεσκάδας και νεότητας και πολύ μαλακές φωτοσκιάσεις.

Θα πρέπει να φροντίσεις η επιδερμίδα σου να είναι διαρκώς ενυδατωμένη & ο πιο εύκολος τρόπος για να το κάνεις είναι ψεκάζοντας το πρόσωπό σου στο τέλος του μακιγιάζ με το Shake & Glow σπρέι. Θα σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα, χαρίζοντάς σου λάμψη. Ανακίνησε καλά & ψέκασε από απόσταση 15cm.