BEAUTY

Το πιο συχνό λάθος στο μακιγιάζ που κάνουν οι γυναίκες με έντονους μαύρους κύκλους

Μαύροι κύκλοι, κουρασμένο βλέμμα, σακούλες κάτω από τα μάτια. Αν όλα τα προαναφερθέντα δεν σου είναι άγνωστες λέξεις, τότε είμαι σίγουρη πως το concealer είναι από τα must have του νεσεσέρ σου. Ως άλλο μαγικό ραβδάκι σβήνει, καλύπτει και φωτίζει το βλέμμα, κάνοντάς το να δείχνει πιο λαμπερό και το βασικότερο, ξεκούραστο.

Κι αν η υπόθεση concealer φαντάζει απλή και εύκολη διαδικασία, θα σου πω πως μόλις χθες ανακαλύπτοντας το νέο concealer του YSL, Touche Éclat High Cover Concealer μάθαμε το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες που έχουν μαύρους κύκλους.

 

Ποιο είναι αυτό; Όπως μας εξήγησαν οι makeup experts, το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες με έντονους μαύρους κύκλους είναι πως επιλέγουν ένα concealer σε πολύ πιο ανοιχτό τόνο τόνο από αυτό της επιδερμίδας τους – στην προσπάθειά τους πάνω να πετύχουν την τέλεια κάλυψη- γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα, αντί να καλύψει τις αντιαισθητικές σκιές και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, να γκριζάρει την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως η επιδερμίδα αντί πιο φωτεινή, δείχνει πιο κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Γι αυτό το λόγο, θα πρέπει στην επιλογή του να συμβουλεύεσαι πάντα έναν makeup expert που θα σε κατευθύνει προς τη σωστή απόχρωση.