BEAUTY TIPS

Το beauty πλάνο της νέας χρονιάς για τέλειο πρόσωπο και σώμα

Ολες ξεκινάμε κάθε νέα χρονιά με τις καλύτερες διαθέσεις, όμως κάπου στα μέσα του Γενάρη κάτι πάει στραβά κι έχουμε σπάσει τις μισές από τις υποσχέσεις που είχαμε δώσει στον εαυτό μας. Η ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο αξιοποιήθηκε για έναν περίπου μήνα και η δίαιτα πήγε από Δευτέρα, πολλάκις.

Ας δούμε τα πράγματα με λίγο ρεαλισμό και ποια beauty treatments θα μας βοηθήσουν φέτος να επιτύχουμε τους στόχους μας. Οι επιλογές μας είναι αρκετές, όσες περίπου και οι θεραπείες που υπάρχουν.

Θέλω υπέροχο δέρμα χωρίς ρυτίδες

Εδώ οι επιλογές μας είναι αμέτρητες. Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ για τις στατικές, βαθιές ρυτίδες, botox και dysport για τις δυναμικές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τα χείλη, αυτόλογη μεσοθεραπεία για την ανανέωση της επιδερμίδας και το σμίλεμα των ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό. Αν θέλουμε να αναδομήσουμε στο σύνολο τους ιστούς του δέρματος, να αναζωογονήσουμε το πρόσωπό μας και να του χαρίσουμε μοναδική λάμψη η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες, το χημικό Peeling και το dermapen είναι οι απόλυτες λύσεις.

Θέλω λιγότερους πόντους

Είτε τα παχάκια εντοπίζονται στους μηρούς μας, είτε στα μπράτσα μας ή αλλού με την ενέσιμη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης θα τα αποχαιρετήσουμε όπως και το 2016: Για πάντα. Για πιο δραστικές λύσεις υπάρχει το vaser lipo το οποίο είναι πιο επεμβατικό αλλά παραμένει μία ήπια μέθοδος λιποαναρρόφησης που θα μας χαρίσει το figure των ονείρων μας.

Θέλω να μην έχω σημάδια

Ενα πρόσωπο απαλλαγμένο από τα σημάδια της ακμής, κι ένα σώμα χωρίς ραγάδες δεν είναι πια όνειρο θερινής νυκτός. Είναι πέρα για πέρα χειμωνιάτικο όπως και το fraxel το οποίο πραγματοποιείται μόνο τους χειμερινούς μήνες, και σε διάστημα ολιγάριθμων συνεδριών μπορεί να επαναφέρει το δέρμα σε μία υγιή εμφάνιση εξαφανίζοντας  τα σημάδια.

Επαναπροσδιόρισε όχι τους στόχους σου, αλλά τα μέσα για να τους πετύχεις και θα δεις πως η νέα χρονιά θα είναι ονειρική.

*Ευχαριστούμε για τις συμβουλές το ιατρείο Regen και τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο.