CLINIQUE

Τι συμβαίνει μέσα σου όταν σε περιποιείσαι;

Μια πρόκληση για τη φυσική ομορφιά σου. Μια σύσταση για την τόνωση της επιδερμίδας σου. Επιρροές. Τάσεις. Προτάσεις. Συμβουλές. Η καθημερινότητα θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σ' όσα θες να προσφέρεις στην ξεγνοιασιά σου. Beauty addicts και απανταχού διασημότες του πλανήτη «ομορφιά» δοκιμάζουν βαθιές ανάσες μπροστά από καταγάλανα νερά, κατεβάζουν διακόπτες για λίγη ώρα μέσα στην ημέρα, κάνουν μάσκες προσώπου, περνούν νωχελικά την ενυδατική τους και απαιτούν με κάποια δυναμική φρεσκάδα και λάμψη έτσι απλά. Σα να ξέρουν ότι αυτή είναι η ευκαιρία τους να αναζωογονηθούν. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι αφετηρία για νέες διαδρομές. Είσαι;

Από κάπου ακούγεται το Anything Could Happen της Ellie Goulding, η φίλη στέλνει μηνύματα για όλα αυτά που θα γίνουν και δεν τα ξέρουμε ακόμα, η εποχή αλλάζει, εμείς αλλάζουμε, οι μεσημεριανές σιέστες μας περιμένουν και τα τσαλακωμένα βιβλία κρύβουν μέσα τους μικρούς θησαυρούς.

A post shared by bookdiaries (@bookdiariesgr) on

 

Να δεις που στο τέλος της ημέρας, όλα θα μπουν στη θέση τους. Μια ανάλαφρη αίσθηση αγγίζει επιδερμίδα και ψυχή. Οι μέρες είναι καυτές, αλλά κάπως πιο εύπεπτες. Η αντηλιακή προστασία βοηθάει στη no stress διάσταση. Κάπου υπάρχει κι αυτή η χαραμάδα που επιτρέπει στο φως να μπει. Ησυχία.

Μυρωδιές από καλοκαίρι. Υπάρχει το τρικ που αναδεικνύει το πολυπόθητο μαύρισμά σου. Και κάπου στη βιβλιοθήκη του μυαλού σου έβαλες και τα 3 tips ομορφιάς για να δείχνεις αναζωογονημένη non stop. Αυτή είναι η ομορφιά της εποχής. Ο χρόνος φίλη μου, είναι όλος δικός σου. Και ξέρεις καλά ότι τα ωραιότερα ταξίδια είναι αυτά που κρατούν λίγο, αλλά σε βοηθούν να ξεφύγεις πολύ.

εις το επανιδείν