Άμμος στα μαλλιά: Το πιο εύκολο tip για να τη βγάλεις

Υπάρχει κόλπο να απομακρύνεις την άμμο από τα μαλλιά σου και το ξέρουμε.

Δε θα τη δεις μόνο στο αυτοκίνητο κολλημένη στα πόδια σου, μέσα στο μαγιό σου, αλλά το χειρότρερο- αν με ρωτάς απ' όλα- είναι πως θα τη βρεις ανάμεσα στα μαλλιά σου. Ναι, μιλάω για την άμμο και τις «μαγικές» της ιδιότητες να εμφανίζεται παντού, μετά από μία μέρα στην παραλία.

Κι αν νομίζεις πως ο αγώνας να την απομακρύνεις, τουλάχιστον από το κεφάλι σου, είναι άνισος, κάνεις λάθος. Βρήκαμε το σωτήριο tip για να τα καταφέρεις και στο περιγράφουμε βήμα- βήμα.

via GIPHY

 

Αρχικά, παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι από την παραλία, άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά. Όταν στεγνώσουν τελείως, γύρισε το κεφάλι σου και κούνησε τα μαλλιά σου περνώντας ανάμεσά τους τα δάχτυλά σου. Κι αυτό γιατί η άμμος έχει την ιδιότητα να «κολλάει» στα βρεγμένα μαλλιά και στο δέρμα.

Αν δεις ότι η άμμος δεν έχει φύγει ακόμη, επιστρέφοντας στο σπίτι, στέγνωσέ τα ξανά με το πιστολάκι, βούρτσιζοντάς τα παράλληλα και ρίχνοντας λίγη πούδρα για μωρά στο τριχωτό της κεφαλής σου. Η πούδρα μαλακώνει τις τρίχες, απομακρύνοντας την άμμο από τα μαλλιά. Γύρισε ξανά το κεφάλι σου, κούνησε τα μαλλιά σου και στη συνέχεια λούσου ως συνήθως με το σαμπουάν σου.

via GIPHY

Τώρα ξέρεις!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ