CELEBRITIES

Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει με το μπικίνι της. Τα φίλτρα είναι περιττά

Instagram.com/foureira

Το καλοκαίρι είναι ξεκάθαρα η εποχή της. Οι στίχοι των τραγουδιών της έχουν γίνει η μόνη λύση στον καύσωνα και η μόνη επίκληση στον θεό του ανέμου (η στο air condition) που βγαίνει από τα χείλη μας όταν είμαστε στα όριά του νταμπλά από τη ζέστη. «Η λύση είναι μία πάμε παραλία» μάς είπε κάποτε και έπειτα πρόσθεσε εκείνο το «πέρνα μέσα μου αεράκι» που έγινε ένα δεύτερο «σύνθημα» στον καύσωνα. Η Ελένη Φουρέιρα είναι το κορίτσι κάθε καλοκαιριού μας, αλλά δεν είναι τα τραγούδια της ο μόνος λόγος γι’ αυτό.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μία ανάσα δροσιάς στο καλοκαίρι μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί όπου φορά τα μαγιό της και ποζάρει μπροστά στο γαλάζιο μίας πισίνας ή με φόντο το λευκό των Κυκλάδων. Είναι παράλληλα και ένα μάθημα αυτοπεποίθησης αφού στο Instagram της τραγουδίστριας και στις πόζες της με μαγιό το καλοκαίρι το μόνο φίλτρο που θα δεις είναι το φως του ήλιου.

Η Ελένη Φουρέιρα ανάρτησε ένα άλμπουμ από άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες της με μπικίνι και φόντο έναν κατάλευκο τοίχο που μας θύμισε αμέσως καλοκαίρι στο Αιγαίο. Όσο κι αν ψάξεις άλλο φίλτρο από τον ήλιο και το πηγαίο, αυθεντικό sexiness της Ελένης Φουρέιρα, δεν θα βρεις.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι σεξι και το έχει αγκαλιάσει

Η τραγουδίστρια είναι σέξι κι έχει αγκαλιάσει αυτό το χαρακτηριστικό της, ακόμα κι αν όπως έχει πει σε συνέντευξή της, είναι ένα από τα θέματα για τα οποία έχει υποστεί bullying στην επαγγελματική της ζωή.

«Έχω φάει bullying ακόμα και γι’ αυτό. “Έλα, μωρέ, τώρα, αυτή γυμνή βγαίνει, γι’ αυτό ασχολούνται μαζί της”. Στην Ευρώπη κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο», έλεγε σε συνέντευξή της μετά τον θρίαμβο στη Eurovision το 2018 στη Lifo η Ελένη Φουρέιρα.

«Το ότι μπορώ να είμαι σέξι είναι μέρος της δουλειάς μου και μου αρέσει. Φυσικά και με έχουν εκμεταλλευτεί επαγγελματικά, αλλά αν έχεις αυτογνωσία, το καταλαβαίνεις την ίδια στιγμή που πάνε να σε εκμεταλλευτούν», πρόσθετε η τραγουδίστρια.

Γι’ αυτόν τον χαρακτηρισμό, το σέξι, που αμέσως λες και κολλάει δίπλα στο όνομά της είχε μιλήσει και στο περιοδικό Esquire δείχνοντας σε όλους μας τον δρόμο της απενοχοποίησης για το ανθρώπινο σώμα.

«Δεν θεωρώ ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ντροπιαστικό. Ακόμη και το γυμνό σώμα δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση, να είναι κάτι που θα χρήζει συζήτησης, ειδικά όταν μιλάμε για τέχνη. Ο καθένας γενικά μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του, είναι δικαίωμά του. Όπως εκφράζεται ο καθένας, έτσι θα πρέπει να ενεργεί. Το ίδιο κάνω και εγώ. Νιώθω άνετα, όμορφα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου. Νιώθω σέξι και ξέρεις κάτι; Γουστάρω που είμαι σέξι. Βγαίνει από μέσα μου αυτό και δεν μπορεί να το κρίνει κανείς», είχε πει η Ελένη Φουρέιρα.

Και οτιδήποτε άλλο, όπως ακριβώς και τα φίλτρα στις φωτογραφίες της, είναι περιττό.