HOME SHOPPING

Τα items που θα σε βοηθήσουν να πακετάρεις τα χειμωνιάτικα ρούχα καλύτερα και από τη Marie Kondo

Ύστερα από έναν μουντό, κρύο, βροχερό και συννεφιασμένο χειμώνα, οι ηλιόλουστες και οι πιο ζεστές μέρες που φέρνει μαζί της η άνοιξη, είναι το αντίδοτο στη χαμένη μας διάθεση. Βέβαια, όσο χαίρεσαι γι’ αυτήν τη γλυκιά εποχή που προμηνύει το καλοκαίρι, άλλο τόσο κουράζεσαι στην σκέψη πως μία στοίβα από χειμωνιάτικα ρούχα σε περιμένει να την τακτοποιήσεις. Απελπισία, βαρεμάρα.

Θα συμφωνήσω μαζί σου πως τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι μία αγγαρεία που κάποια στιγμή πρέπει να γίνει, ώστε να «κάνεις» χώρο για τα πιο ανάλαφρα, ανοιξιάτικα και funky ρούχα της γκαρνταρόμπας σου. Ωστόσο, με το να αναβάλλεις αυτήν την διόλου ευχάριστη διαδικασία κάθε ΣΚ, μόνο τον χρόνο σου χάνεις. Δηλαδή, όσο πιο γρήγορα ξεμπερδεύεις, τόσο το καλύτερο. Και πολύτιμος βοηθός σου σε αυτήν την καταναγκαστική εργασία, είναι τα παρακάτω κουτιά αποθήκευσης με τα οποία θα τακτοποιήσεις τα χειμερινά σου ρούχα καλύτερα και από expert. Τύφλα να ‘χει η Marie Kondo!

Βάλε σε τάξη τα χειμωνιάτικα και «θα ‘ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη»

χειμερινά ρούχα
PUBLIC

Θηκη Οργανωσης 30x25x15 εκ. 2συρταρια Με Λαβες Ποικιλια 30x25x15 εκ.

Θήκη οργάνωσης για τα χειμωνιάτικα ρούχα σου. Πες αντίο στην ακαταστασία.
7,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
unnamed-file14.jpg
LEROY MERLIN

Καλάθι υφασμάτινο SPACEO VEGETAL KUB

Καλάθι υφασμάτινο SPACEO VEGETAL KUB με διαστάσεις Π31xΥ15xΒ31cm σε χρώμα άσπρο, μαύρο για να φυλάξεις μέσα σε αυτό ρούχα, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται αποθήκευση αλλά και άμεση πρόσβαση σε εσένα. Tο γεγονός ότι δεν έχει καπάκι παρέχει την δυνατότητα αερισμού, ειδικά στην περίπτωση αποθήκευσης ρούχων, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο δυσάρεστων οσμών. Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε δωμάτιο, ανάλογα την ανάγκη, ενώ παράλληλα το διακοσμεί.
4,29 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
SAMLA κουτί με καπάκι
IKEA

SAMLA κουτί με καπάκι

SAMLA κουτί διαφανές με καπάκι. Διαστάσεις: 57x39x42 cm/65
12,49 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Θήκη Φύλαξης Ρούχων Υφασμάτινη Non Woven Grey Estia 45x30x60εκ.
24HOME

Θήκη Φύλαξης Ρούχων Υφασμάτινη Non Woven Grey Estia 45x30x60εκ.

Θήκη φύλαξης ρούχων υφασμάτινη σε γκρι χρώμα, με διπλό φερμουάρ της σειράς non woven από την estia, για να οργανώσεις τέλεια τα χειμωνιάτικα ρούχα σου. Διαστάσεις: 45x30x60 εκ.
3,90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
unnamed-file15.jpg
LEROY MERLIN

Καλάθι υφασμάτινο Okino

Καλάθι υφασμάτινο Okino γαλάζιο, λευκό για να φυλάξεις μέσα σε αυτό ρούχα, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος ή ότιδήποτε άλλο χρειάζεται αποθήκευση αλλά και άμεση πρόσβαση σε εσένα. Tο γεγονός ότι δεν έχει καπάκι παρέχει την δυνατότητα αερισμού, ειδικά στην περίπτωση αποθήκευσης ρούχων, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο δυσάρεστων οσμών. Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε δωμάτιο, ανάλογα την ανάγκη, ενώ παράλληλα το διακοσμεί. Διαστάσεις: Π34xΥ28xΒ44 εκ.
9,99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
χειμερινά ρούχα
IKEA

SKUBB Αποθήκευση με 6 τμήματα

SKUBB Αποθήκευση με 6 τμήματα για να οργανώσεις με την πιο σωστή σειρά τα χειμωνιάτικα ρούχα σου.
9,99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Τα κουτιά αποθήκευσης που θα σε σώσουν από τον αχταρμά των χειμερινών ρούχων στο πι και φι

θήκη-φύλαξης-105x45x15-wenko-air-blue-4380630100.jpg
SPITISHOP

Θήκη Φύλαξης Wenko Air Blue

Θήκη φύλαξης από τη συλλογή Air της γερμανικής εταιρείας Wenko. Το ύφασμά της είναι συνθετικό (non woven) σκουρό μπλε που αναπνέει. Είναι ιδανική για την αποθήκευση εποχικών ρούχων χωρίς σκόνη και σκόρο. Έχει μεγάλο παράθυρο προβολής και φερμουάρ 3 όψεων. Τοποθετείται μέσα σε ντουλάπα ή κάτω από το κρεβάτι. Η ιδανική αποθηκευτική λύση για τα χειμερινά σου ρούχα.
6,20 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ