BEAUTY SHOPPING

8 scrub σώματος για να πεις «αντίο» στο ξηρό δέρμα

Τα scrub σώματος είναι τόσο απαραίτητα στην skincare ρουτίνα σου. Δεν είναι μόνο το ότι ξεφορτώνεσαι τα νεκρά κύτταρα και έχεις ένα λείο δέρμα. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτές τις μυρωδιές που γεμίζουν το μπάνιο κάθε φορά που απολαμβάνεις ένα ντους; Ό,τι καλύτερο για να κλείσει σωστά μια δύσκολη μέρα στη δουλειά.

Πέρα από αυτό όμως, πράγματι τα scrub σώματος είναι must have για την περιποίηση του σώματος ακόμη και τον χειμώνα. Ποια θέλει ένα ξηρό και θαμπό δέρμα; Καμία. Όσο και να χρησιμοποιείς την ενυδατική κρέμα σώματος δεν αρκεί. Ίσα ίσα η ενυδατική κρέμα θα απορροφηθεί σωστά εάν πρώτα κάνεις απολέπιση στο σώμα σου. Αξίζει να αφιερώσεις 5 με 6 λεπτά παραπάνω την επόμενη φορά κατά τη διάρκεια του ντους για να χρησιμοποιήσεις το scrub. Και προτείνω να το κάνεις από αυτό το σαββατοκύριακο. Μιας που ο καιρός είναι βροχερός και αυτό σημαίνει ότι θα κάτσεις παραπάνω στο σπίτι, ετοιμάσαμε παρακάτω μια λίστα με τα καλύτερα 8 scrub σώματος.

8 scrub σώματος για να πεις «αντίο» στο ξηρό δέρμα

150-g.jpg
SEPHORA.GR

Frank Body

Κρεμώδες απολεπιστικό προϊόν σώματος, εμπλουτισμένο με καφεΐνη το οποίο παραμένει στο σώμα και δεν απομακρύνεται όταν κάνεις μπάνιο.
17,95€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Caudalie
WECARE.GR

Caudalie

Απολεπιστικό σώματος με κουκούτσια σταφυλιού και αιθέρια έλαια. Το Crushed Cabernet Scrub χάρη στους χονδροειδής κόκκους του καταφέρνει να χαρίζει όχι μόνο λαμπερό αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα βοηθάει στη μείωση των πόντων.
23.99€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
APIVITA
HONDOSCENTER.COM

APIVITA

Scrub σώματος με άλατα Νεκράς Θάλασσας και ελληνικό θαλασσινό αλάτι από το Μεσολόγγι που απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα δημιουργώντας αίσθηση αναζωογόνησης. To ελληνικό θαλασσινό αλάτι από το Μεσολόγγι και τα άλατα Νεκράς Θάλασσας απομακρύνουν απαλά και με τον πιο φυσικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα, ενώ το βιολογικό εκχύλισμα πρόπολης συμβάλλει στη καθαριστική δράση του προϊόντος. Το θυμαρίσιο μέλι, το βούτυρο κακάο, το αμυγδαλέλαιο και το ελαιόλαδο θρέφουν την επιδερμίδα και την αφήνουν εξαιρετικά απαλή και βελούδινη. Το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας από την Apigea και η βιταμίνη Ε ενυδατώνουν, προστατεύουν και ανακουφίζουν από ερεθισμούς .
20,48 € 12,29 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
KORRES
ATTICADPS.GR

KORRES

Αναζωογονητικό Scrub Σώματος με αμύγδαλο. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και άμεση λάμψη για όλο το σώμα με φυσικούς απολεπιστικούς παράγοντες και έλαιο αμυγδάλου που διατηρούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας σου.
15,00€ 13,50€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
170-ml1.jpg
SEPHORA.GR

FENTY SKIN

Ένα απαλό, αποτελεσματικό μείγμα απολεπιστικών παραγόντων και ενζύμων φρούτων αποτελεί τη βάση για αυτό το απολαυστικό scrub σώματος που λειαίνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και μεταξένια. Το πλούσιο βούτυρο καριτέ και τα περιποιητικά έλαια προσθέτουν μια πινελιά θρέψης. Ιδανικό για τις τις σκληρές περιοχές της επιδερμίδας.
27,95€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Avgerinos Cosmetics
AVGERINOSCOSMETICS.GR

Avgerinos Cosmetics

Ένα ακαταμάχητο, παιχνιδιάρικο και απόλυτα θηλυκό άρωμα που θυμίζει παιδική πούδρα. Προϊόν απολέπισης με κόκκους ζάχαρης, έλαια φυσικής προέλευσης, αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια και επαναφέρει άμεσα λεία και απαλή υφή στα σημεία του σώματος με έντονη ξηρότητα, στις φτέρνες, στους αγκώνες και στα γόνατα. Οι κυκλικές κινήσεις μασάζ την ώρα της εφαρμογής βελτιώνουν την κυκλοφορία και έχουν αποσυμφορητική δράση με αποτέλεσμα την αισθητή λείανση της κυτταρίτιδας και της όψης φλοιού του πορτοκαλιού.
18.00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
kale-30-ml.jpg
SEPHORA.GR

Sephora

Η εξαιρετικά πρακτική συσκευασία του περιέχει τη σωστή δόση προϊόντος για αποτελεσματική απολέπιση σε όλο το σώμα.
2,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
L' ERBOLARIO
THENATURALPHARMACY.GR

L' ERBOLARIO

Βούτυρο scrub για το σώμα με εκχύλισμα Ντάλιας. Ένα scrub που συνδυάζει τις θρεπτικές ιδιότητες του πλούσιου βουτύρου, την απολεπιστική δράση των κόκκων του Γρανάτη (ορυκτό) και του κουκουτσιού της ελιάς.
20.00€ 16.00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ