ΣΩΜΑ
SPONSORED

Το σημείο του σώματός σου που ξεχνάς να ενυδατώσεις

Pexels

Η ενυδάτωση είναι για την επιδερμίδα σου, κάτι σαν την αυτοπεποίθηση για την ψυχολογία σου: απαραίτητη. Όταν όλο σου το σώμα είναι ενυδατωμένο, πρώτα νιώθεις, και μετά δείχνεις υπέροχη. Ας πούμε, λοιπόν, ότι ξυπνάς το πρωί (ή επιλέγεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου λίγο πριν κοιμηθείς) και βάζεις το αγαπημένο σου λάδι σώματος, το λάδι μαλλιών, την ενυδατική προσώπου, φροντίζεις τις φτέρνες σου με εξειδικευμένη κρέμα και (νομίζεις πως) είσαι έτοιμη.

Τι ξέχασες όμως; Τη μασχάλη σου.

Με τον ίδιο τρόπο που το πρόσωπο και το σώμα σου χρειάζεται μια επιπλέον περιποίηση, έτσι ακριβώς και οι μασχάλες σου έχουν ανάγκη από ενυδάτωση, για να δείχνουν, να αισθάνονται και να μυρίζουν καλύτερα.

Και η μασχάλη χρειάζεται (καθημερινή) ενυδάτωση

Εκτός από τη σωστή καθημερινή υγιεινή για την αποφυγή της ανάπτυξης βακτηρίων και την ανάπτυξη δυσάρεστων οσμών, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ενυδατώνεις αυτή την εξίσου σημαντική περιοχή του κορμιού σου μία με δύο φορές την ημέρα. Αν χρησιμοποιείς ξυράφι, τότε σίγουρα η μασχάλη σου θα έχει περισσότερες και συχνότερες απαιτήσεις.

Κάνε Switch to Love, Switch to Dove

Αν σκέφτηκες ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείς ένα επιπλέον προϊόν ενυδάτωσης για τη μασχάλη και ήδη εγκατέλειψες την ιδέα, σου έχω νέα. Πες αντίο στην ανασφάλεια της ξηρότητας και της ερεθισμένης από το ξύρισμα μασχάλης, χωρίς κανένα επιπλέον προϊόν. Η φροντίδα και η υπεροχή των αποσμητικών Dove, και της αγαπημένης σειράς Dove Original με ¼ ενυδατικής κρέμας, συνώνυμο της φροντίδας του Dove, χωρίς καθόλου αλκοόλ, σου προσφέρει και 48ωρη αποτελεσματικότητα κατά του ιδρώτα, ενώ παράλληλα βοηθά και στην ενυδάτωση της επιδερμίδας στην μασχάλη. Χάρη στα πλούσια ενυδατικά στοιχεία των αποσμητικών Dove, η περιοχή διατηρείται απαλή, κι εσύ νιώθεις και είσαι άνετη και ελεύθερη να αγκαλιάσεις ή να χαιρετήσεις όποιον θες. Έτσι έχεις προσφέρει στον εαυτό σου μια επιπλέον εμπειρία ενυδάτωσης, χωρίς να έχεις ξοδέψει περισσότερο χρόνο.

Μπορεί να μην της δίνεις σημασία, αλλά η μασχάλη σου είναι σημαντική. Σκέψου μόνο πόσες φορές την εκθέτουμε, είτε ολόγυμνη με αμάνικα tops, είτε τη ντύνουμε με υφάσματα που δεν της κάνουν καλό. Άσε τα αποσμητικά Dove, να της δείξουν την αγάπη που παραμελείς εσύ να της παρέχεις.