ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

5 διάσημοι άντρες που παραμένουν σέξι στην καραντίνα. Κοινωνικά μηνύματα και χάζι

Invision/AP Joel C Ryan

Αντικειμενικά μιλώντας, θα βγούμε όλοι από την καραντίνα και θα θέλουμε ένα ελαφρύ ρεκτιφιέ. Ένα πέρασμα από το κομμωτήριο, μία σωστή αποτρίχωση και πολλή φωτοσύνθεση στον ήλιο για να επανέλθει η επιδερμίδα στα ροδαλά της. Για κάποιους όμως, κάτι τέτοιο είναι αχρείαστο. Κάποια παραμένουν καραμπινάτα σέξι στην καραντίνα.

Παίρνουν το ρίσκο και κουρεύονται μόνοι τους με πολύ καλά αποτελέσματα, αν και τα γονίδιά τους έχουν κάνει ήδη την περισσότερη δουλειά. Αν ξυπνάς δίπλα στον Μπάμπη και νιώθεις ότι χρειάζεται να πάει σε μπαρμπέρη ή αν βάλει λίγη κρέμα ματιών, τα παρακάτω 5 διάσημα σέξι αγόρια θα σε κάνουν να ταξιδέψεις. Και μην ξεχνάς ότι εκείνοι διαθέτουν επαύλεις με γυμναστήρια, τεράστιους κήπους για ηλιοθεραπεία και καμία αγωνία για το αν θα πάρουν το επίδομα των 800 ευρώ.

Αλλά για να μην τους αδικούμε, επιλέξαμε τα συγκεκριμένα διάσημα αγόρια γιατί είναι και κοινωνικά ευαίσθητα. Ο καθένας περνάει το δικό του μήνυμα μέσα από την καραντίνα και το χάζι αποκτά μεγαλύτερα αξία.

David Beckham

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just had to be done ✂️ #stayhome #staysafe #staystrong GOODNIGHT 🌙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

Η διαχρονική αξία που ακούει στο όνομα David Beckham, είναι πάντα εκεί για εμάς στα δύσκολα. Αυτήν τη φορά, επέλεξε να κουρευτεί στο σπίτι και να μας χαρίσει εκείνες τις παλιές ένδοξες στιγμές, όταν άλλαζε μαλλιά κάθε δύο μήνες. Το buzz cut είναι το μαλλί του φαντάρου, αλλά σε αυτό το αψεγάδιαστο πρόσωπο, τα συγχωρείς όλα. Αν θες, πάρε και τα γένια. Κανένα πρόβλημα. Λίγο μετά, πήγε για τρέξιμο με το σκουφάκι του και σου λέει ότι η σωματική άσκηση είναι ιδανικός τρόπος να ξεδώσεις. Ας φάω τα πατατάκια μου ενώ βάζω το βίντεο στο repeat.

Ryan Reynolds

Όταν η ομορφιά συναντά το πνευματώδες χιούμορ. Και, αν με ρωτάς, αυτό είναι το πιο σέξι πράγμα σε έναν άντρα. Ο ίδιος βγήκε live από το σπίτι του στην εκπομπή του Stephen Colbert και μίλησε για την καραντίνα του. «Περνάω τον χρόνο μου μόνο με γυναίκες και δεν μου λείπει καθόλου η αντρική παρέα. Προτιμώ να φτιάχνω φούξια φορέματα από χαρτομάντιλα». Είπε επίσης ότι η γυναίκα του, Blake Lively, θα τον κουρέψει αν και την τελευταία φορά δεν είχε τόση επιτυχία. Ωστόσο, έλαμπε σαν να είχε βγει από γύρισμα. Τέλεια μαλλιά και τέλεια γυαλιά. Και φυσικά δεν περιμέναμε κάτι κοινότοπο από το στόμα του Ryan ως προς το πώς κυλά η καθημερινότητα. «Κάνουμε μαθήματα online για το σχολείο, λίγη κηπουρική. Αλλά κυρίως πίνω».

Jake Gyllenhaal

Αν θεωρείς ότι ένα κατακόρυφο στον τοίχο δεν μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, θα αλλάξεις γνώμη όταν δεις τον Jake Gyllenhaal να το κάνει, χωρίς μπλούζα. Πρόκειται για ένα challenge που αποδέχτηκε από τον καλό του φίλο και συνάδελφο Tom Holland. Έπρεπε να κάνει κατακόρυφο και να βάλει την μπλούζα του ενώ είναι σε αυτήν τη στάση. Και τα κατάφερε, και μας έδειξε τη σέξι πλευρά του και μας προέτρεψε να στηρίξουμε τα τοπικά καταστήματα.

Matthew McConaughey

Το αγόρι που είτε θα λατρεύεις, είτε θα μισείς. Δεν μπορείς βέβαια να φέρεις αντίρρηση στο ότι παραμένει ίδιος εδώ και 20 χρόνια, ακόμα και τώρα που είναι οικογενειάρχης άνθρωπος. Εξάλλου, οι φωτογραφίες του σε παραλίες του Malibu να κάνει water sports είναι η πρώτη εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς το όνομά του. Είδαμε τι κάνει στην καραντίνα, όταν η σύζυγός του Camila τον απαθανάτισε στην κουζίνα να μιλάει για μία τέλεια συνταγή coleslaw χωρίς μαγιονέζα. Μπορείς να την κάνεις κι εσύ.

Εκτός αυτού, μπήκε στην καρδιά μας όταν έκανε μία καλή πράξη για τους ηλικιωμένους συμπολίτες του που ζουν στο γηροκομείο “The Enclave at Round Rock Senior Living”. Διοργάνωσε μαζί με το γηροκομείο μια βραδιά online bingo και μοίρασε τη χαρά.

Chris Hemsworth

Κλείνω με ένα πραγματικό eye candy. Ό,τι και να κάνει στις τρίχες του προσώπου ή στο σώμα του, θα είναι πάντα ο σέξι Thor της καρδιάς μας. Όπως είναι ολοφάνερο, η υγιεινή ζωή είναι μέρος της καθημερινότητάς του και τώρα, στην καραντίνα, σε βοηθά να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Έχοντας φτιάξει μία σελίδα με βίντεο για σωστή διατροφή και προγράμματα γυμναστικής, που είναι και εφαρμογή, κάνει το #menoumespiti πιο δραστήριο. Σου έχει ακόμα και ηχητικό διαλογισμό για παιδιά, με αφηγητή τον ίδιο αλλά και τον αγαπημένο Taika Waititi. Τον δημιουργό και πρωταγωνιστή του Jojo Rabbit. Και οφθαλμόλουτρο και ευ ζην.