ΚΟΥΙΖ

Κουίζ: Ποιο show του Netflix να παρακολουθήσεις στην καραντίνα;

Unsplash

#ΜένουμεΣπίτι. Κι όσο περισσότερο μένουμε σπίτι, τόσο περισσότερο περιεχόμενο καταναλώνουμε για τη ψυχαγωγία μας. Αν βρίσκεσαι μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις να δεις στο Netflix, εμείς σου έχουμε τη λύση σε αυτό το κουίζ.

Με 6 ερωτήσεις αυτό το κουίζ σου δίνει την κατάλληλη επιλογή για τον χαρακτήρα σου. Και mini σειρές έχουμε και ντοκιμαντέρ και reality shows. Μέσα στις ατέλειωτες επιλογές του Netflix, ποια είναι τελικά αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο;

Αγαπάς την ελευθερία και την αυτονομία σου; Λατρεύεις να συναναστρέφεσαι τους άλλους; Θεωρείς ιδανική την παρέα της γάτα σου; Σου λείπουν οι αγαπημένοι σου; Τι ισχύει περισσότερο για εσένα; Οι απαντήσεις σου θα κρίνουν το αποτέλεσμα και το Netflix θα πάρει φωτιά.

Οι σειρές που επιλέξαμε για εσένα είναι οι εξής: Το “Unorthodox”, που σκηνοθετεί η Maria Schrader, βασισμένη εν μέρει στα απομνημονεύματα της Deborah Feldman. Η τελευταία περιγράφει πώς κατάφερε να απομακρυνθεί από μία εξαιρετικά κλειστή κοινότητα υπερορθόδοξων Εβραίων, μέσα στην οποία είχε μεγαλώσει. Το “Tiger King”, σε σκηνοθεσία Erik Goode και Rebbeca Chaiklin που μελετά το δίκτυο ιδιοκτητών άγριων αιλουροειδών στην Αμερική. Αφορά τη ζωή του ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου Joe Exotic, και πώς αποκαλύφθηκαν οι κακές πρακτικές του απέναντι στα ζώα.

Το ψυχολογικό θρίλερ “The Stranger” βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα του Harlan Coben και ακολουθεί έναν άνδρα στην περιπέτειά του να βρει τι απέγινε η σύζυγός του. Τέλος ίσως το αποτέλεσμα σου συστήνει να δεις το reality “The Circle” για την μαγεία και την απάτη των social media. Αν το έκανες ξέρεις ήδη ποιο είναι το επόμενο θέαμα που θα παρακολουθήσεις. Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου, έχε κοντά σου τα απαραίτητα σνακ και την αγαπημένη σου παρέα και πάτα το play.