CELEBRITIES

5 διάσημα ζευγάρια που χώρισαν όσο δούλευαν μαζί

Η Charlize Theron Και ο Sean Penn το 2015. @2021 Arthur Mola/ Invision/AP Images

Ας μιλήσουμε για άβολες καταστάσεις. Άβολο είναι να χωρίσεις ενώ συγκατοικείς και να πρέπει να μοιραστείς τον χώρο σου μέχρι να βρει ο άλλος νέα στέγη. Εξίσου άβολο είναι και το να χωρίσεις με κάποιον με τον οποίο μοιράζεσαι το δεύτερο σπίτι σου, τον εργασιακό σου χώρο. Αυτό συνέβη στα παρακάτω διάσημα ζευγάρια που χώρισαν ενώ δούλευαν μαζί.

Η ζωή προχωράει θα μου πεις και η δουλειά είναι ένα μικρό μόνο μέρος της, αλλά για ρώτα κι αυτά τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν ενώ δούλευαν μαζί κι έπρεπε καθημερινά να συναντιούνται και να προσποιούνται είτε τους ερωτευμένους on camera είτε τους «δεν τρέχει τίποτα, όλα cool» στα παρασκήνια. Το καλό στην περίπτωση των διασήμων αυτής της λίστας είναι πως είναι ηθοποιοί, οπότε η συνεργασία τους για κάθε project είχε έναν χρονικό ορίζοντα συγκεκριμένο κι έπειτα αποχωρίστηκαν και επαγγελματικά τα πρώην ταίρια τους.

Katie Holmes και Joshua Jackson

Το μακρινό 1998 η Katie Holmes και ο Joshua Jackson συνεργάζονταν στη σειρά Dawson’s Creek. Ήταν επίσης ένα από τα διάσημα ζευγάρια της εποχής, που φρόντιζε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ειδύλλιο ήταν δυνατό αλλά σύντομο. Παρόλο που χώρισαν, οι δύο τους δούλευαν μαζί μέχρι το τέλος της σειράς το 2009. Πάντως έμειναν για πάντα στις καρδιές μας ως Joey και Pacey και αυτό είναι ένα μέρος της ιστορίας τους στη σειρά.

Diane Keaton και Al Pacino

Χρόνια πολλά και πολλά διαλείμματα κράτησε η ιστορία αγάπης της Diane Keaton και του Al Pacino. Οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν στην τριλογία του Νονού και χώρισαν γιατί ο Al Pacino δεν ήταν έτοιμος να νοικοκυρευτεί. Η ίδια πάντως έχει πει πώς ο Al δεν ήταν ο έρωτας της ζωής της. Ήταν ο έρωτας της ζωής που ζούσε εκείνη την περίοδο. Και δεν έχω ακούσει τίποτα ωραιότερο που να περιγράφει κάθε σχέση παρελθοντική.

Ήταν στο τέλος της δεύτερης ταινίας της τριλογίας που χώρισαν. Ωστόσο συνέχισαν να δουλεύουν μαζί και στον τρίτο Νονό.

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν ενώ δούλευαν μαζί: Charlize Theron και Sean Penn

διάσημα ζευγάρια που χώρισαν ενώ δούλευαν μαζί Το ζευγάρι σε κοινή εμφάνιση πριν τον χωρισμό του. / @2021 Lionel Cironneau/ AP Images
Το ζευγάρι σε κοινή εμφάνιση πριν τον χωρισμό του.

Όταν έπαιξε στην ταινία του Sean Penn The Last Face, η Charlize Theron υπήρχε η φήμη ότι είχαν αρραβωνιαστεί. Λέγεται ότι η ηθοποιός τον χώρισε κάνοντάς του ghosting τον Ιούνιο του 2015. Έναν χρόνο μετά ξανασυναντήθηκαν στις Κάννες για την προώθηση της ταινίας. Άβολο πολύ. Επίσης άβολο το γεγονός ότι σε συνεντεύξεις της η Charlize Theron δήλωνε single εδώ και πολλά χρόνια σαν να μην υπήρξε ποτέ η σχέση τους.

Η ίδια μίλησε πρώτη φορά για εκείνον και τη σχέση τους μόλις τον Ιούνιο του 2020. Αναγκάστηκε θα έλεγε κανείς να μιλήσει. Η Charlize Theron μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM και στην εκπομπή “The Howard Stern Show“, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας της για το Netflx, The Old Guard. Στη συνέντευξή της ο Howard Stern τη ρώτησε αν ισχύει ότι κάποτε ήταν αρραβωνιασμένη με τον Sean Penn. Και αρκεί να σου πω, για να καταλάβεις το κλίμα, ότι δεν θέλαμε να είμαστε στη θέση του Sean. «Τι; Αυτό δεν είναι αλήθεια, όχι. Δεν “παντρεύτηκα σχεδόν τον Sean”. Αυτά είναι μεγάλες μ@@@@@@@», είπε η Charlize Theron. «Όχι, βγαίναμε, αυτό ήταν κυριολεκτικά το μόνο που κάναμε, βγαίναμε», είπε.

Kristen Stewart και Robert Pattinson

Όταν μιλάμε για διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν και χώρισαν στο πλατό το μυαλό μας πάει κατευθείαν στην Kristen Stewart και τον Robert Pattinson. Η σχέση τους ξεκίνησε μαζί με το Twilight το 2009 και έληξε λίγο πριν τις ενέργειες προώθησης της τελευταίας ταινίας της σειράς το 2013. Είχε μεσολαβήσει ένας ακόμα χωρισμός το 2012. Το πρώην ζευγάρι έπρεπε να εμφανίζεται μαζί σε συνεντεύξεις Τύπου και πρεμιέρες και παραδέξου το, δεν θα ήθελες να βρίσκεσαι στη θέση τους.

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν ενώ δούλευαν μαζί: Gwyneth Paltrow και Ben Affleck

Η Gwyneth Paltrow και ο Ben Affleck ήταν ένα από τα διάσημα ζευγάρια στα τέλη των ’90s. Ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Ερωτευμένος Shakespeare. Εκείνη έπαιζε την πρωταγωνίστρια Viola de Lesseps κι εκείνος έναν ηθοποιό τον Ned Allen. Ήταν το 1998. Ο χωρισμός επήλθε το 2000 όσο γύριζαν τη ρομαντική ταινία τους Bounce. Κανένας ρομαντισμός. Τουλάχιστον ο Ben Affleck μας αποζημίωσε ως προς τα ρομαντικά happy end της πραγματικής ζωής όταν επανασυνδέθηκε με τη Jennifer Lopez.