CHARLIZE THERON

Η Charlize Theron δηλώνει μόνη εδώ και πάρα πολύ καιρό και εντελώς αδιάφορη προς την ιδέα του γάμου

Charles Sykes/Invision/AP

Τι σημαίνει ασυμβίβαστη προσωπικότητα; Σίγουρα η Charlize Theron θα είχε πολλές απαντήσεις να δώσει σε αυτή την ερώτηση. Από παιδί που έζησε την κακοποίηση και είδε τη μητέρα της να σκοτώνει σε αυτοάμυνα τον πατέρα της έχει μάθει να μη συμβιβάζεται με όσα η κοινωνία περιμένει από αυτήν.

Διάβασε επίσης: 7 ατάκες της Charlize Theron που θα σε εμπνεύσουν

Τότε είχε στο τσεπάκι της τη σίγουρη συνταγή για να γίνει μια «καημένη απόκληρος» της κοινωνίας, αλλά έγινε τελικά επιτυχημένο μοντέλο. Κι όταν περίμεναν να είναι απλά ένα μοντέλο που επιδεικνύει την ομορφιά της εκείνη έγινε ηθοποιός και τσαλακώθηκε τόσο πολύ στη νέα της ιδιότητα που κέρδισε Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου ούσα αγνώριστη στην ταινία “Monster”. Όταν την επέκριναν που ο γιος της Jackson ντύνεται με φορέματα έδωσε την πιο ειλικρινή και όμορφη απάντηση. Δεν μας εξέπληξε, λοιπόν, που δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν συμβιβάζεται ούτε με τις επιταγές της κοινωνίας περί «αποκατάστασης» των γυναικών. Εσάς;

Διάβασε επίσης: Η αφοπλιστική και γεμάτη αγάπη απάντηση της Charlize Theron στο γιατί ο γιος της φοράει φορέματα 

 

«Δεν έχω υπάρξει σε σχέση εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ. Αυτά δεν είναι πράγματα δύσκολα για μένα, επειδή είναι έμφυτα η αλήθεια μου. Διαπιστώνω πως ο κόσμος μπερδεύεται λίγο με αυτό, και επίσης περισσότερο οι γυναίκες, σωστά;», είπε η Charlize Theron στο περιοδικό Glamour για το οποίο φωτογραφήθηκε. Η ίδια είχε πει επίσης στο ET ότι είναι «σοκαριστικά διαθέσιμη» τονίζοντας: «Είμαι ελεύθερη εδώ και δέκα χρόνια, κάποιος πρέπει να βρει τα κότσια να μου ζητήσει ραντεβού».

AP Photo/Lionel Cironneau

Η “ξεχασμένη” σχέση της με τον Sean Penn το διόλου μακρινό 2015 – AP Photo/Lionel Cironneau

Παραβλέποντας το γεγονός ότι αγνόησε και τότε και στην τωρινή της απάντηση την πολύχρονη σχέση της με τον Sean Penn (σε στυλ Πάστα Φλώρας στο Μια Τρελή, Τρελή Οικογένεια: Α Sean ήρθες; Πότε ήρθες;), έχουμε να πούμε στην Charlize, ότι δεν θέλει απλά κότσια για να σταθεί κάποιος εμπρός της και να της ζητήσει ραντεβού. Θέλει να είναι μια τόσο larger than life και με βαθιά περιφρόνηση στις κοινωνικές προσδοκίες και ταυτοχρόνως στους περιορισμούς που αυτοί βάζουν μέσα στο κεφάλι μας, για να της ζητήσει να βγουν. Για να είναι όχι δύο μισά σε ένα όπως πολλοί ονειρεύονται αλλά δύο ολόκληρα, δίπλα δίπλα.

Για να επιστρέψω στη συνέντευξη, να σου πω πως η Charlize Theron μίλησε για τα παιδιά της, τον Jackson και την August. Όπως σου είπα και νωρίτερα τον Απρίλιο είχε δηλώσει πως ο Jackson που μας είχε συστήσει ως αγόρι είναι στην πραγματικότητα κορίτσι. Όπως είπε σχετικά με την ανατροφή των δύο παιδιών, προσπαθεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της μητέρας της που πάντα της έλεγε την αλήθεια, με τα καλά της και τα άσχημά της. «Εύχομαι τόσο πολύ να μπορούσα να είμαι η γυναίκα που είμαι, κάνοντας αυτή δουλειά και να εξακολουθώ να προστατεύω πλήρως τα παιδιά μου από όλο αυτό, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ», ανέφερε ενώ μοιράστηκε την ελπίδα της «να τους μάθει να είναι οι χαρακτήρες και οι άνθρωποι που χρειάζεται να είναι».

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP