ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα ζώδια του σαββατοκύριακου

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις του σαββατοκύριακου 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό το Σάββατο 31 Μαρτίου φέρνει στο προσκήνιο τις προσωπικές σκέσεις (πάντα με κάπα οι σκέσεις), τόσο γκομενικές όσο και φιλικές, οι οποίες ήρθε η ώρα (με δεδομένο ότι και ο ανάδρομος Ερμής φέρνει πίσω εκκρεμότητες και κόσμο από το παρελθόν) να μπουν σε μια τάξη, να αναθεωρηθούν και να τακτοποιηθούν με βασικό κριτήριο την αρμονία της ζωής μας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και ως τις 24 Απριλίου η φάση θα είναι “λάμπεις Μπάμπη μου” για τους εκπροσώπους του ζωδίου. Το κλίμα που θα δημιουργήσει θα είναι σταθερό και, με δεδομένο ότι θα έχει προηγηθεί η Πανσέληνος, ιδανικό για να πιάσουν τόπο οι προαναφερθείσες προσπάθειες αναθεώρησης.

*Για πληρέστερη εικόνα του ωροσκοπίου σας να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας*

ΚΡΙΟΣ

Πότε είναι, άραγε, η πιο μεγάλη ώρα; Πάντα είναι η πιο μεγάλη ώρα, αν θέλετε τη γνώμη μου, καθώς ποτέ δεν πρέπει να επαναπαύεστε σε μια κατάσταση – όχι να μην την απολαμβάνετε, απλά να μην έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας την πιθανότητα ότι εσείς μπορεί να μην καλύπτεστε από αυτήν και όχι ο Θανάσης, που συχνά πυκνά θα προσπαθεί να σας βαράει καμπανάκια, προληπτικά και, καμιά φορά, ντραμακουινίστικα. Η Πανσέληνος στον Ζυγό το Σάββατο 31 Μαρτίου σάς δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξετε τα δεδομένα στη σκέση (πάντα με κάπα οι σκέσεις) με τον Θανάση, αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείτε από το κλίμα των ημερών (ένταση λόγω ευρύτερης ασυνεννοησίας) και την πληρώσει ο άνθρωπος χωρίς λόγο. Η ισορροπία είναι το ζητούμενο και όχι η τεχνητή ντιβουρλίγκα για να πείτε ότι κάτι κάνατε. Από το Σάββατο, επίσης, η Αφροδίτη στον Ταύρο βελτιώνει λίγο την οικονομική σας κατάσταση, δηλαδή τα βαφτιστήρια σας θα προλάβουν να πάρουν μια λαμπάδα κι ένα αβγό πριν φάτε το υπόλοιπο δώρο του Πάσχα στη Βίσση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του Σαββάτου 31 Μαρτίου στον Ζυγό ανεβάζει τις στροφές σας στα επαγγελματικά κι εσείς, γνωστά εργατικά μυρμήγκια, είστε έτοιμοι να παραλείψετε οτιδήποτε άλλο προκειμένου να κάνετε το χατίρι σε προϊσταμένους και επαγγελματικό κάρμα μαζί. Σαν την Άντζελα κι εσείς, σκαλί σκαλί ξεκινώντας από τις Κλωστές Πεταλούδα γίνατε οι επαγγελματίες που σε πέντε ηπείρους κι εφτά θάλασσες όλοι θαυμάζουν, μην ξεχνάτε όμως ότι ακόμα και η Λαίδη πηγαίνει πού και πού ένα σπα για να χαλαρώσει και να ξεφρακάρει το “τσι” της. Σε κάθε περίπτωση, παρ’ όλη την πίεση και το στρες, από το Σάββατο η Αφροδίτη θα βρίσκεται πάνω σας, προσπαθώντας να σας χαλαρώσει και να σας κάνει να νιώσετε ότι ακτινοβολείτε, κάτι σαν τη Λένα Παπαδοπούλου όταν ερμήνευε το “Έγραψες” και ήταν headliner στην παραλιακή. Από το Σάββατο παρουσιάζεται και μια χρυσή ευκαιρία να βελτιώσετε λίγο τις υγιεινές σας συνήθειες (προς Θεού, σε Ταύρο απευθυνόμαστε, δεν εννοούμε να κόψετε τη γκοργκοντζόλα και το Glenlivet, λίγο τα λίπη να περιορίσετε).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κανονικά θα έπρεπε να τραγουδάτε τις παλιές επιτυχίες του Γιώργου Αλκαίου και κατά βάση το “Όλα τα πέταξα”, από την περίοδο που οι περισσότεροι Έλληνες ποπ τραγουδιστές είχαν καδράρει τη φωτογραφία του Βαλάντη από το “Ασανσέρ” και αντέγραφαν από γυαλί ηλίου μέχρι τρίχα στο στέρνο. Αυτό θα συνέβαινε κανονικά, αν ενόψει της Πανσελήνου του Σαββάτου 31 Μαρτίου είχατε μπει σε μια διαδικασία να αποφασίσετε τι θα κάνετε με το τρέχον γκομενικό σας θέμα και το πώς θα ισορροπήσετε τη φάση με τον Θανάση και τη φάση με τους υπόλοιπους δικούς σας ανθρώπους. Η πολλή δουλειά σας έχει αποσυντονίσει, όμως το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο την ίδια μέρα θα σας βάλει σε μια διαδικασία αναδιοργάνωσης (άτυπης, πάντα, διότι ποιοι είστε εσείς που θα σας κάνουν υποδείξεις για το συμμάζεμα του δημιουργικού σας χάους). Να θυμάστε ότι όλα συνδυάζονται, και οι δουλειές και ο Θανάσης, και τα σόγια και τα πάντα, αρκεί να μη βαριέστε να κάνετε σύνθετες σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυστυχώς έτσι πάνε αυτά, τη μια φορά θα πιέζετε εσείς τις καταστάσεις (χωρίς λόγο) και την άλλη θα σας πιέζουν αυτές (επίσης χωρίς λόγο). Δανεικά είναι όλα, το έχει πει και η Μαντώ και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς εκεί έξω που να είναι εις θέση να την αμφισβητήσει. H Πανσέληνος στον Ζυγό προσπαθεί να ρίξει γέφυρες συνεννόησης με τα σόγια σας (κάτι σαν μετεκλογικό κλίμα ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο κόμμα για τη δημιουργία κυβέρνησης συνασπισμού). Οι αλλαγές στο σπίτι είναι στα υπόψιν για το προσεχές Σαββατοκύριακο, αρκεί να σημαίνουν την εξέλιξη της ζωής σας και όχι την ανακύκλωση καναπέδων και συναισθημάτων – σε ένα δεύτερο γκεστάλτ. Από τις 31 του μήνα η Αφροδίτη στον Ταύρο αλαφραίνει το κλίμα και παίρνει μακριά τις τυχόν πίκρες που θα έχετε εισπράξει στο μεταξύ από την οικογένειά σας και σας βοηθάει να περάσετε τη Μεγάλη Εβδομάδα χωρίς τίποτα να θυμίζει την εργογραφία του Τζεφιρέλι γύρω από το Θείο Δράμα.

ΛΕΩΝ

Αφού ηρεμήσατε (κάπως) με τις επιστροφές του παρελθόντος και τους ένδοξους περιλιμπανόμενους που σας είχαν για δεδομένους – αλλά απογοητεύτηκαν οικτρά, η Πανσέληνος στον Ζυγό το Σάββατο 31 Μαρτίου έρχεται για να φέρει στο προσκήνιο ταξίδια και γενικότερες μετακινήσεις από και προς ανθρώπους που πράγματι σημαίνουν κάτι για εσάς. Κακά τα ψέματα, όσες φορές κι αν τα ξαναβρούν η Αγγελική Ηλιάδη με τη γιαγιά της, τόσες θα ξαναμαλώσουν, γιατί η μεγάλη παρεμβατικότητα σκοτώνει – κι αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μπορούν να διαλύσουν το “είναι” σας. Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για διασκέδαση και απομάκρυνση από τέτοια πεδία επιρροής, με δεδομένο ότι και η Αφροδίτη στον Ταύρο από το Σάββατο επαναφέρει τη λογική στη ζωή σας και ιδίως στο επίπεδο της υπαρξιακής αναζήτησης, η οποία μπουρδουκλώνει προσωπικά κι επαγγελματικά σε μια δίνη υποτιθέμενης (το τονίζω αυτό) αποτυχίας σας. Σκεφτείτε ότι και αυτό το Σαββατοκύριακο με τον ανάδρομο Ερμή να προσπαθεί να μας τα κάνει όλα όπα στέκεστε γερά στα πόδια σας. Αυτό έχει σημασία (καλά, για μένα και το να τα ξαναβρεί η Αγγελική με τη γιαγιά της).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάρα πολλά κέφια έχετε, αν σκεφτείτε ότι παραλίγο να μάθετε πώς μοιάζει η συμφόρηση τις προηγούμενες μέρες. Σε κάθε περίπτωση, πρώτον ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΑΣΚΑΝΩ και δεύτερον βλέπετε τώρα πως όλα μπορείτε να τα διαχειριστείτε, ακόμα και την αφρικανική σκόνη στο μπαλκόνι, τα ρούχα και τα σοβατεπιά σας. Με την Πανσέληνο του Σαββάτου θέλετε απεγνωσμένα να ζουζουνίσετε και πριν βγείτε να πραγματώσετε αυτή την, λιγότερο γνωστή στον κόσμο, διάθεσή σας, σκεφτείτε μήπως έχει έρθει και η ώρα για το εσωτερικό spring cleaning. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από την ίδια μέρα θα σας βοηθήσει ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς – μεσούντος και του ανάδρομου Ερμή – χρειάζεστε απαραιτήτως μερικές πρακτικές λύσεις σε καθημερινά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Φωτιά στα Σαββατόβραδα βάζει η Πανσέληνος στις 31 Μαρτίου πάνω σας. Κάνατε αρκετή υπομονή και ήρθε η ώρα να περάσετε από το ταμείο να πέσει το μπικικίνι ζεστό. Αφενός ο Θανάσης σας κοιτάει στα μάτια κι αφετέρου το ίδιο είναι έτοιμος να κάνει κι ο προϊστάμενος στη δουλειά. Έχετε φούριες, αυτό βγαίνει στον κόσμο, αλλά όση ντιβουρλίγκα κι αν σκορπίσετε στους γύρω σας, πρώτον, δε σας νοιάζει, και, δεύτερον, είναι όλο για καλό, με δεδομένο ότι και ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 31 του μήνα σας βοηθάει να πετύχετε αυτό που θέλετε και στον οικονομικό τομέα. Τι μπορεί να πάει στραβά, θα με ρωτήσετε, διότι πολύ αισιόδοξα τα διαβάζετε. Με τον ανάδρομο Ερμή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να στραβώσει στο επόμενο βήμα, ωστόσο εκεί που όλοι οι άλλοι είναι σαν να παίζουν στο Survivor με χαμένα όλα τα έπαθλα φαγητού, εσείς είστε ο παρουσιαστής της εκπομπής, που πλέον διαθέτει και βοηθό για τα ρεπά (sic) του. Δηλαδή κάπου όπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βαριέστε πάρα πολύ να ασχοληθείτε με το οτιδήποτε και η Πανσέληνος στο Ζυγό εντείνει αυτή την τάση, με δεδομένο ότι βαθιά μέσα σας ξέρετε πως θα ξεκουραστείτε μόνο όταν πεθάνετε ή, έστω, μόνο όταν έχετε αρκετά λεφτά να πάρετε μπάτλερ. Επειδή το δεύτερο αποκλείεται να γίνει, σε αντίθεση με το πρώτο που είναι το μόνο βέβαιο σε τούτη τη ζωή, προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την Πανσέληνο του Σαββάτου ώστε να περάσετε δημιουργικό (Netflix και πατατάκια) χρόνο στον καναπέ σας παρέα με τον Θανάση – εξάλλου τι άλλο να θέλετε μετά από τόση κούραση μαζεμένη. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη στον Ταύρο σάς δίνει το κουράγιο που σας λείπει αυτές τις μέρες για να βάλετε σε τάξη διάφορες εκκρεμότητες και μάλιστα χωρίς να σας φτάσει η πίεση στο 23.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό το Σάββατο 31 Μαρτίου ανακατεύει ξανά την τράπουλα των συνεργασιών σας. Θέλετε πολύ την επαφή με τον κόσμο, όμως φοβάστε ότι τίποτα δεν έχει νόημα σε επίπεδο well being, καθώς το σύμπαν καραδοκεί για να σας κεράσει, όπως θα έλεγε και ο Αγγελάκας, νέες ήττες και νέες συντριβές. Σαφώς και δεν μπορείς να προγραμματίσεις πολλά πράγματα με βεβαιότητα ότι θα γίνουν – αλλιώς δε θα μιλούσαμε για ανάδρομο, αλλά για την κουνιάδα σας που έρχεται να μείνει δυο μέρες στο σπίτι σας για να πάει να ψωνίσει στο Mall. Όμως, δε μπορείτε να χάνετε στιγμές από το Σαββατοκύριακο επειδή κάπου και κάπως και κάποτε υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν όλα όπα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από την ίδια μέρα σάς βοηθάει να συνέλθετε από τυχόν κακοτοπιές της προηγούμενης εβδομάδας και σας δείχνει πώς μπορείτε να πάτε εκεί που θέλετε (και δεν εννοούμε το δρόμο για τα Καμένα Βούρλα ενόψει Πάσχα).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από μια εβδομάδα κάπως στριμωγμένη, η Πανσέληνος του Σαββάτου 31 Μαρτίου στον Ζυγό φέρνει επαγγελματικές εξελίξεις με νέες συνεργασίες, με ανθρώπους που πρωτίστως τους σέβεστε γιατί σας εμπνέουν με αυτόν τον τρόπο. Όλοι ξέρουμε πως, αν δεν αισθάνεστε ότι ο άλλος είναι ικανός να σας αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας είναι πιο καταδικασμένος κι από τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Γιουροβίζιον όταν στείλαμε τη Διονυσία Καρόκη το ’98. Προσπαθείτε γενικότερα να επηρεάσετε τις καταστάσεις σε διάφορα μέτωπα, και το αν θα σας βγει δεν μπορείτε να το ξέρετε για κανένα λόγο, καθώς ξεχνάτε πως εκτός από εσάς, και οι άλλοι μπορούν να έχουν bold προσωπικότητες. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 31 του μήνα σας φτιάχνει λίγο τη διάθεση και μπορείτε να χαλαρώσετε το Σαββατοκύριακο μαζί με τον Θανάση, αν κι εφόσον δεν προσπαθήσετε να του επιβληθείτε όπως κάνετε στους συναδέλφους και τα σόγια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κι αφού δεν είστε έτοιμοι να υποδυθείτε τη Στανίση στο τραγούδι “Συγγνώμη κύριε ποιος είστε”, με δεδομένο ότι οι επιστροφές από το παρελθόν συμβαίνουν πρώτα στο μυαλό και το υποσυνείδητό σας – τον πιο άσπονδο φίλο για όσους θέλουν να προβαίνουν σε μεταρρυθμίσεις της καθημερινότητας χωρίς ιδιαίτερες προσκολλήσεις σε ανθρώπους – ίσως ήρθε η ώρα για αλλαγή σκηνικού, με τη βοήθεια, πάντοτε, των δικών σας ανθρώπων. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 31 Μαρτίου σάς αλλάζει κάπως τη διάθεση, αρκεί να μην σας πιάσουν στον ύπνο διάφορα αναπάντεχα γεγονότα. Όλα για καλό θα συμβούν, καθώς αυτό που χρειάζεται είναι να σας βρει η καρδιά της άνοιξης χωρίς εκκρεμότητες – το αντίθετο δηλαδή από ό,τι είχε συμβεί στην Άντζελα μετά το πρώτο διαζύγιο με τον Τρούπη. Από το Σάββατο η Αφροδίτη στον Ταύρο σας κλείνει (με την καλή έννοια, όμως) στο σπίτι, καθώς θέλετε περισσότερο τη διασκέδαση στο δικό σας χώρο. Εξάλλου, τζιν τόνικ υπάρχει και στο σπίτι σας, πέρα από το προστατευμένο περιβάλλον από υποψήφιους Θανάσηδες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

ΙΧΘΥΕΣ

H φτώχεια θέλει καλοπέραση και όπου “φτώχεια” βάλτε πρωτίστως τη συναισθηματική ένδεια που μαστίζει τον κάθε περιλιμπανόμενο που προσπαθεί να σας αποδείξει ότι έχει δίκιο που θέλει να ζει χωρίς έναν άνθρωπο να μοιραστεί το οικογενειακό παγωτό βανίλια σοκολάτα φράουλα όσο έξω ανθίζουν τα κλαδιά και βγάζει η γης χορτάρι. Η Πανσέληνος στο Ζυγό το Σάββατο 31 Μαρτίου σας θέλει φορμαρισμένους απέναντι σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο μεταβολής της προσωπικής σας κατάστασης. Έχετε κοζάρει τον υποψήφιο Θανάση, αυτός δεν το ξέρει, κι εσείς προβληματίζεστε αν αξίζει να περάσετε “μια από τα ίδια”. Σπόιλερ: μπορεί να μην είναι τα ίδια, να μην είναι όμως και χειρότερα. Το θέμα είναι να μην ρίχνετε αλλού το βάρος (δηλαδή σε οτιδήποτε άσχετο μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας μακριά από τα προβλήματα). Ευτυχώς την ίδια μέρα η Αφροδίτη στον Ταύρο σάς βγάζει από τη θολούρα των ημερών και σας βοηθάει να θέσετε πιο εύγλωττα το πλαίσιο όπου θέλετε να κινηθείτε συναισθηματικά. Και, ναι, είναι το “να σε βάλω κάτω να σου μάθω εγώ κολύμπι”.

 

* Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο thedailyowl.gr