STYLE

Φτιάχνουμε μαζί τη βαλίτσα των γιορτών

Τα λατρεμένα Χριστούγεννα. Τα αγαπάς από τότε που ήσουν παιδί και οι μέρες που παίρνεις άδεια είναι για εσένα η μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Από τα τέλη Οκτωβρίου έχεις ξεκινήσει τη δική σου αντίστροφη μέτρηση. Κάθε μέρα έσβηνες και έλεγες από μέσα σου ''34 μέρες ακόμα''. Οι μέρες πέρασαν και το ταξίδι σου απέχει ελάχιστα. Μαζί με τον ενθουσιασμό έρχεται το γνωστό άγχος της βαλίτσας. Στέκεσαι μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα, κάνεις πιθανούς (κι απίθανους) συνδυασμούς και σκέφτεσαι τι πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα για να είσαι στιλάτη, άνετη και μέσα στο εορταστικό κλίμα. Επειδή εμείς στο Ladylike είμαστε ειδικές στο φτιάξιμο βαλίτσας θα σε βοηθήσουμε να κάνεις τη σωστή επιλογή εύκολα και γρήγορα. Στα καταστήματα Attrattivo θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι.

To δαντελένιο φόρεμα

 

Η πιο ασφαλής επιλογή που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την ώρα, την περίσταση και το στιλ. Το δαντελένιο μαύρο φόρεμα θα το βάλεις με τις μπότες σου κι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια το βράδυ του ρεβεγιόν και μετά καθημερινά με sneakers ή και γαλοτσάκια. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα ”καλά” ρούχα πρέπει να μπορούν να φορεθούν κι εκτός της περίστασης για την οποία αγοράστηκαν. Η διαφάνεια και η δαντέλα είναι τάσεις για τη φετινή σεζόν.

H δερμάτινη ζιπ κιλότ

 

Η ζιπ κιλότ μπορεί να φορεθεί το πρωί με ένα λευκό tshirt και μία oversized ζακέτα και το βράδυ με ένα σακάκι και χρωματιστά booties. Το μήκος της κολακεύει πολύ τα πόδια και δίνει ύψος. Το γαζί που υπάρχει, σχεδόν, στη μέση είναι σε τέτοιο σημείο που ”κόβει” την περιφέρεια και δημιουργεί μία συνέχεια στη φιγούρα.

H μπλούζα passepartout

 

Passepartout κομμάτια χρειάζεται η βαλίτσα των διακοπών σου ώστε να μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Κερδίζεις χώρο και χρόνο, αξιοποιείς και τα ρούχα σου στον απόλυτο βαθμό. Η συγκεκριμένη μπλούζα με τις ασυμμετρίες μπορεί να φορεθεί είτε πάνω από τη ζιπ κιλότ είτε μέσα από τη τζιν σαλοπέτα. Μπορείς από μέσα να βάλεις ένα πουκάμισο και να βγάλεις το γιακά απέξω.

Η jean σαλοπέτα

 

Το πιο εύχρηστο ρούχο της βαλίτσας και της ντουλάπας σου. Μην το φοβηθείς το μεγαλύτερο μέγεθος. Της ταιριάζει να μην είναι στενή. Η ζώνη τονίζει τη μέση και δημιουργεί σχήμα στο σώμα. Μπορείς να τη φορέσεις με μποτάκια, sneakers ακόμα και τακούνια. Για περισσότερο στιλ, γύρισε τα ρεβέρ μία φορά κι άσε τα καλτσάκια σου να φανούν λίγο.

H φούστα με πιέτες

 

Το πιο stylish κομμάτι είναι φούστα με πιέτες. Μπορεί να φορεθεί με οτιδήποτε αλλά ο πιο αγαπημένος είναι με sneakers και oversized πουλόβερ που καλύπτει τους γοφούς. Με βάση το μαύρο μπορείς να παίξεις χρωματικά είτε με λευκό, είτε με πιο έντονα χρώματα όπως μωβ και κυπαρισσί. Αν το καλσόν δεν είναι μέσα στις επιλογές σου, ένα κολάν μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά και να σε κρατήσει και πιο ζεστή.

Το απαραίτητο ημίπαλτο

 

Χωρίς πανωφόρι δεν μπορείς να πας διακοπές. Χρειάζεσαι ένα μονόχρωμο ώστε να ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και να μπορεί να φορεθεί και το πρωί αλλά και το βράδυ. Το πάνω μέρος είναι εντυπωσιακό και ζεστό. Γυρνώντας το κοντά στο λαιμό δε θα χρειαστείς ούτε κασκόλ. Το χακί είναι ένα από τα χρώματα που κυριαρχεί στις street style εμφανίσεις παγκοσμίως.

Τα αθλητικά

 

Κάτι παραπάνω από απαραίτητα τα αθλητικά παπούτσια. Θα κάνεις βόλτες και θα είσαι άνετη χωρίς να σκέφτεσαι αν μπορείς να περπατήσεις. Γκρι και λευκό, ένας από τους πολύ αγαπημένους και κλασικούς συνδυασμούς. Η σόλα είναι κατάλληλη για πεζοπορία αλλά δίνει και πόντους στο στιλ σου.

Οι over the knee μπότες

 

Η βραδινή επιλογή. Οι over the knee μπότες ταιριάζουν με όλα τα ρούχα που έβαλες στη βαλίτσα σου και κολακεύουν πολύ τα πόδια. Το τακούνι είναι τόσο όσο. Άνεση και στιλ μπορούν να συμβαδίσουν αν οι επιλογές σου είναι οι σωστές. Ο τρακτερωτός πάτος είναι διαχρονικός για αυτό και η φετινή αγορά θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και τις επόμενες σεζόν.