STREET STYLE

Αυτό είναι το απαραίτητο πανωφόρι για την άνοιξη

Σταδιακά ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζεστός, επομένως τα ρούχα γίνονται πιο ελαφριά. Ήρθε η ώρα να αποχωριστείς τα καλσόν, τα πουλόβερ και τα παλτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μεταβείς κατευθείαν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Μπορεί κάποιες ώρες να χρειάζεται να είσαι με το κοντομάνικο αλλά το σίγουρο είναι ότι ένα ελαφρύ πανωφόρι θα το χρειαστείς.

Μία από τις πιο πρακτικές αλλά και στιλάτες επιλογές για το πανωφόρι της άνοιξης είναι το καρό σακάκι. Ένα σε άνετη ακόμα και oversized γραμμή θα σου φανεί πολύ χρήσιμο για κάθε ώρα της ημέρας, αφού θα σε συνοδεύσει από το γραφείο μέχρι τη βραδινή βόλτα.

 

Μαζί με το τζιν παντελόνι και το t-shirt σου, το καρό σακάκι θα σε συνοδεύσει με ευκολία το πρωί στο γραφείο.

Ένα ανάλαφρο φόρεμα, όπως αυτό το slip dress είναι ιδανικό για τις ανοιξιάτικες μέρες και μαζί με το καρό σακάκι μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί ως το βράδυ.

Το καρό σακάκι σου μπορεί να έχει χρώμα και να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις mix & match συνδυασμούς, δημιουργώντας αντιθέσεις με τα παπούτσια και την τσάντα σου.

Η mini φούστα έχει επανέλθει και μπορείς να τη φορέσεις με ένα t-shirt και το oversized, καρό σακάκι. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι booties -φοριούνται ακόμα- αλλά και με τα sneakers σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage2