STREET STYLE

4 ιδέες για να φορέσεις τη mini φούστα

Η mini φούστα έχει κάνει δυναμικό comeback, είτε στην denim εκδοχή της, είτε όχι. Χωρίς να παραγκωνίζει τις μακριές ή τις midi φούστες, έχει μπει για τα καλά στα trends του street style. Οι fashionistas την έχουν αποθεώσεις ήδη και όχι μόνο στα απόλυτα καλοκαιρινά outfits. H mini φούστα φοριέται άνετα και στην πόλη, έχει τη δυναμική να γίνεις μέρος ενός office look, αλλά και να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα athleisure outfit.

Η αλήθεια είναι ότι και τα trends στα παπούτσια που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν, βοηθούν στο να φορεθεί πολύ εύκολα η mini φούστα και σου δίνουν πολλές ευκαιρίες να την προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ και να γίνει ένα ρούχο που μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Μία minimal εκδοχή για το πώς μπορείς να συνδυάσεις την mini φούστα σου που μπορεί να σε συνοδεύσει ακόμα και στο γραφείο.

Δημιούργησε retro & girly looks συνδυάζοντας τη mini φούστα με ένα κομψό top με γιακά από μέσα.

A post shared by Camila Coelho (@camilacoelho) on

Η κλος mini φούστες μαζί με το polka dot πουκάμισο θα αναδείξουν έναν πιο sexy χαρακτήρα του προσωπικού σου στιλ.

A post shared by Nina Bozic Masic (@ninathinks) on

Minimal & classy outfit για να μεταμορφώσεις την τζιν φούστα σου σε ένα κομψό item της ντουλάπας σου. Το look με την τζιν φούστα και το λευκό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί ακόμα και με τα sneakers σου για τις πιο cool & urban εμφανίσεις την άνοιξη.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/camilacoelho