STYLING TIPS

Shoe trends: 8 παπούτσια που αξίζει να επενδύσεις το φθινόπωρο

Τα παπούτσια που έχεις στη διάθεσή σου να φορέσεις αυτό το φθινόπωρο είναι πολλά. Το καλό όμως είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν περιορισμοί στους συνδυασμούς και μπορείς να φορέσεις αυτό που σου αρέσει χωρίς να σκέφτεσαι το προσωπικό σου στιλ. Μποτάκια, sling-backs, sneakers και μπότες σου δίνουν την ευκαιρία να δόσεις extra πόντους στα καθημερινά looks σου.

Θυμήσου ότι το χρώμα, τα prints και οι υφές έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στα παπούτσια και εσύ δεν έχεις παρά να βρεις αυτό που σε εκφράζει και που θα ολοκληρώνει το στιλ σου με τον πιο cozy και stylish τρόπο. Εδώ θα βρεις 8 ζευγάρια παπούτσια που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου και γιατί όχι να επενδύσεις σε αυτά:

Μποτάκια υφασμάτινα, Kalogirou.

Τα μποτάκια, γνωστά και ως κάλτσες έχουν επανέλθει και μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και με την midi φούστα σου για ένα στιλάτο office look. Επομένως, ένα τέτοιο ζευγάρι θα είναι πολύ χρήσιμο στην ντουλάπα σου.

Floral γόβες, haralas

Αυτή τη σεζόν, τα prints μπαίνουν και στα παπούτσια σου και ένα ζευγάρι γόβες με κομψά florals θα κάνουν το μονόχρωμο look σου πιο ενδιαφέρον, ενώ για τις fashionistas θα είναι ιδανικό για ένα Mix printed outfit.

Over-the-knee μπότες, Uterque

Οι μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο, ξεκίνησαν πέρσι να σε απασχολούν και φέτος ήρθε η ώρα να τις δοκιμάσεις. Με τα φορέματα και τις φούστες σου θα είναι εξαιρετικές, ενώ αργότερα μπορείς να τις φορέσεις με τα leggings ή τα skinny pants και την oversized ζακέτα σου.

Βελούδινο μποτάκι, Tsakiris-Mallas

Το βελούδο έχει χωρίς αμφιβολία την τιμητική του. Έχει ξεκινήσει μία πορεία από τις περασμένες σεζόν και αυτό το φθινόπωρο αναμένεται να κατακτήσει και τη δική σου καρδιά. Δοκίμασέ το στα παπούτσια σου και συγκεκριμένα σε ένα ζευγάρι μποτάκια σε μπορντώ χρώμα και το πιθανότερο είναι να γίνει το statement ζευγάρι της ντουλάπας σου.

Βελούδινα sling-back shoes, Mango

Ίσως έχεις κολλήσει με τα sling-back παπούτσια από την περασμένη άνοιξη. Ακόμα όμως κι αν δεν σου έχουν κεντρίσει την προσοχή, τώρα θα το καταφέρουν. Αυτά τα παπούτσια μπορούν να κάνουν κομψό ακόμα και το boyfriend τζιν παντελόνι σου ή απλά να ολοκληρώσουν με στιλ ένα lady-chic outfit ή ένα androgynous look.

Μπεζ ankle boots, Castaner

Τα μποτάκια που πηγαίνουν με όλα. Το safe χρώμα τους σε βγάζει από τη δύσκολη θέση μιας και συνδυάζονται εύκολα με όλα και ταυτόχρονα σώζουν ακόμα και το πιο βαρετό φαινομενικά outfit.

Rock booties, Kalogirou

Ένα μαύρο rock ζευγάρι μποτάκια είναι ένα must-have για την ντουλάπα σου κι αυτή τη σεζόν. Ειδικά φέτος, δεν έχεις ιδιαίτερους περιοριμούς στους συνδυασμούς, αφού μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και με το μακρύ, floral φόρεμά σου.

Sneakers, Massimo Dutti

Άνετα κι αγαπημένα sneakers που πλέον έχουν εισβάλλει στο καθημερινό στιλ κι όχι μόνο στην sportive εκδοχή του. Το off-white είναι μία απόχρωση που δείχνει τόσο cool, όσο και κομψή και σου επιτρέπει να τα συνδυάσεις με τα jeans αλλά και τα cigarette pants ή τη midi φούστα σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide