EDITOR'S PICK

Εditor’s Pick: Τα fashion buys της εβδομάδας είναι οι πιο stylish ανοιξιάτικες φούστες

Launchmetrics Spotlight

Kάθε Δευτέρα, η fashion editor του LadyLike, Κέλλυ Νόβακ, επιλέγει τα αγαπημένα της fashion buys της εβδομάδας.

Οι ανοιξιάτικες φούστες, είχαν πάντα κυρίαρχο ρόλο στις εμφανίσεις μας, αυτή την περίοδο του χρόνου, αλλά τα τελευταία χρόνια, οι πασαρέλες φαίνεται να τις τιμούν, λίγο παραπάνω.

Ο χαμός με τις ανοιξιάτικες φούστες (και τις φούστες, γενικότερα), ξεκίνησε την Άνοιξη του 2022, με τη συλλογή του οίκου Miu Miu όπου κυκλοφόρησε τις φημισμένες, πλέον, μικροσκοπικές πλισέ φούστες, που έγιναν ένα fashion φαινόμενο. Η συλλογή του ιταλικού label, έβαλε και πάλι στο προσκήνιο το σημαντικό αυτό ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας (ή της γκαρνταρόμπας όποι@ επιλέγει να τις φορέσει), με διάφορα styles να γίνονται τάση: από τις tennis skirts και τις κλασικές πλισέ, τις μίνι (σε όλα τα σχέδια και κοψίματα), αλλά και τις αέρινες μάξι (που κάνουν ξανά φέτος, δυναμικό comeback).

Για φέτος, οι It ανοιξιάτικες φούστες που μας προτείνουν οι πασαρέλες, κυμαίνονται σε πιο κλασικά σχέδια, από τις σοφιστικέ και μίνιμαλ pencil αλλά και τις φούστες «κύκλος», ενώ τα balloon styles, «ανασταίνονται» από τη δεκαετία των 2000s.

Σε κάθε περίπτωση, οι ανοιξιάτικες φούστες που θα φορέσεις αυτή τη σεζόν, δεν είναι (φυσικά) απαραίτητο να βασίζονται στα trends. Μπορείς να επιλέξεις από μια κλασική μαύρη ή λευκή, που πάει με όλα ή να τολμήσεις με ένα πιο fun και statement σχέδιο, που θα φορέσεις στους γάμους και τις βαφτίσεις της σεζόν. Για το Editor’s Pick αυτής της εβδομάδας πάντως, θα βρεις μια συλλογή με ανοιξιάτικες φούστες απ’ όλα τα styles, από διαχρονικά μέχρι και τα πιο trendy.

10 ανοιξιάτικες φούστες που θα φοράς όλη τη σεζόν