HOUSE TWENTY FOUR

Ladylike quiz: τεστάραμε πόσο καλά γνωρίζει η μία την άλλη (και μιλάμε ακόμα)

Το σπίτι της 24Media θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως το δεύτερο γραφείο μας. Έναν χώρο όπου μπορούμε να δουλέψουμε αλλά και να έρθουμε πιο κοντά, καθώς το περιβάλλον σε βοηθάει. Στο γραφείο περνάμε ήδη πολλές ώρες μαζί κι αυτό μας έχεις φέρει κοντά, περισσότερο από ότι φαντάζεσαι, όπως αποδεικνύεται και στο video παρακάτω. Η Δήμητρα, η Δέσποινα, η Μάριον κι εγώ αποφασίσαμε, λοιπόν, να οργανώσουμε μία μέρα δουλειάς στο σπίτι και να κάνουμε break παίζοντας ένα παιχνίδι. Ξεκινήσαμε μέσα από ερωτήσεις να ανακαλύπτουμε πόσο καλά ξέρει η μία την άλλη και το αποτέλεσμα όπως μπορείς να δεις δικαιώνει τη γυναικεία παρατηρητικότητα, εντάξει, όχι πάντα.

Μέσα από ερωτήσεις για αδιάφορες λεπτομέρειες που ούτε κι εσύ ή ίδια δεν έχεις ποτέ προσέξει για τον εαυτό σου, αλλά και σημαντικά χαρακτηριστικά καταλήξαμε ότι τελικά η πολύωρη επαφή, παρά τη δουλειά, μας έχει κάνει να γνωρίσουμε καλά η μία την άλλη. Από το ζώδιο και την ημερομηνία γενεθλίων, μέχρι το celebrity crush και τα ονόματα των κολλητών φίλων, έπεσαν στο τραπέζι ερωτήσεις κάθε λογής. 

Θέλω να σου πω, ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν στοιχεία στην εξωτερική εμφάνιση που μπορούν να σου δώσουν hints για την προσωπικότητα του άλλου. Σε καμία περίπτωση δεν κρίνεις κάποιον μόνο από την εξωτερική εμφάνιση, αλλά υπάρχουν επιλογές που αποκαλύπτουν στοιχεία του χαρακτήρα του, όπως για παράδειγμα τα κοσμήματα.

 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Μάριον φορούσε τα trendy και παιχνιδιάρικα κοσμήματα από την καλοκαιρινή συλλογή της Swarovski, στην πιο έντονη, πολύχρωμη και Summer Glam εκδοχή τους. Από την ίδια συλλογή ήταν και τα κοσμήματα της Δέσποινας, η οποία ξέρει πώς να κάνει αναπάντεχους συνδυασμούς στο στιλ της για ένα all-day look.

Από την άλλη, η Δήμητρα πιστή στην διαχρονική κομψότητα που λατρεύει, βρίσκει τα κοσμήματα της σειράς Latisha της Swarovski ως μία σταθερή αξία για κάθε outfit, προσθέτοντας μία sophisticated πινελιά σε κάθε look.

Εγώ από την άλλη, όταν πρόκειται για κοσμήματα δεν μπορώ να αντισταθώ στις chic & classy επιλογές της Swarovski. Συνδυάζοντας ρομαντικά σχέδια με πιο statement στοιχεία, όπως ένα εντυπωσιακό ρολόι, δημιουργώ ένα cool modern twist σε οποιαδήποτε εμφάνιση μου.

Επειδή το κόσμημα είναι κάτι παραπάνω από μία επιλογή ρούχου, αφού συνοδεύει τα outfit σου για μεγάλα χρονικά διαστήματα, είναι πολύ φυσικό να εκφράζει πλευρές του εαυτού σου και να είναι κομμάτι του προσωπικού σου στιλ. Απόδειξη είναι το στιγμιότυπο που θα δεις στο video, όπου η Δήμητρα βρήκε το κολιέ που θα προτιμούσα να μου κάνουν δώρο στα γενέθλιά μου. Της έδειξα δύο, τα οποία μου άρεσαν και θα ήθελα να προσθέσω στη συλλογή μου. Εκείνη όμως κατέληξε σε αυτό που θα με κάνει να χαρώ περισσότερο.

My tip: Μπορεί η κάθε μία από εμάς τις 4 να έχει βρει τη συλλογή που ταιριάζει καλύτερα, αφού συμφωνεί με το στιλ της, αλλά οι προσωπικότητες μπορεί να είναι πολύπλευρες κι αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι στα χέρια σου, οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις άπειροι και οι συλλογές της Swarovski στη διάθεσή σου. Have fun!