OUTFITS

Φόρεσε το σκισμένο τζιν ανάλογα με το στιλ σου

Το πιθανότερο είναι να έχεις κι εσύ ένα αγαπημένο τζιν παντελόνι στην ντουλάπα σου. Είναι ένα ρούχο χρήσιμο σε κάθε ντουλάπα, για κάθε ηλικία και μπορείς να το φορέσεις σχεδόν με τα πάντα. Δεν φεύγει ποτέ από τα trends και υπάρχει πάντα τρόπος να το εντάξεις στο street style σου. Φέτος, στα trends το είδες ξανά στην ripped εκδοχή του, ανεξάρτητα από την εφαρμογή και μπορείς να φτιάξεις πολλά διαφορετικά looks για να ταιριάξουν στο προσωπικό σου στιλ.

Με τα ψηλοτάκουνα ή με τα sneakers, αλλά και με τα strappy πέδιλα, το σκισμένο παντελόνι έχει μία δυναμική ξεχωριστή που μπορεί να κάνει πιο ανάλαφρο το αυστηρό σου ντύσιμο ή να δώσει στο casual outfit μία πιο stylish διάθεση. Για να μην φοράς στο δικό σου σκισμένο τζιν με τον ίδιο τρόπο, ρίξε μία ματιά στα street looks παρακάτω και κάνε μία ανανέωση στο καθημερινό σου στιλ.

Αν είναι σε boyfriend γραμμή το σκισμένο τζιν σου, τότε φόρα το με τις γόβες σου και ένα cozy ζιβάγκο.

Αν θες να κρατήσεις την κομψότητα στο street outfit, τότε το σκισμένο τζιν θα είναι skinny και θα ταιριάξει με ένα ζευγάρι strappy heels. Από πάνω φόρα ένα ruffled top για να κάνεις πιο girly το outfit.

Ένα ripped τζιν παντελόνι πάνω από το διχτυωτό καλσόν και με τα loafers σου μπορεί να σε συνοδεύσει ακόμα και στο γραφείο. Αρκεί να θυμηθείς να φορέσεις το oversized σακάκι σου από πάνω.

Μη διστάσεις να το βάλεις με ένα φούτερ και ψηλοτάκουνα. Είναι ένας cool τρόπος να είσαι άνετη αλλά και sexy.

Με έμπνευση από τα ’90s, το ripped τζιν παντελόνι ταιριάζει άψογα με τα sneakers και ένα leather jacket. Το floral top δίνει μία retro πινελιά που διαφοροποιεί ευχάριστα το αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph