FASHION SHOW

Δες LIVE το fashion show του Tommy Hilfiger για την ‘Ανοιξη και το Καλοκαίρι 2018 απευθείας από το Μιλάνο

Μετά την Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, ο Tommy Hilfiger κάνει την επόμενη στάση του στο Μιλάνο και παρουσιάζει την συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 σε ένα φαντασμαγορικό fashion show με πρωταγωνίστρια την Gigi Hadid.

Γυναικεία και αντρικά fashion items που χαρακτηρίζονται από μία vintage νοσταλγική αισθητική χωρίς όμως να ξεχνούν τη σύγχρονη στιλιστική πραγματικότητα θα παρουσιάσει το Tommy Hilfiger στην ιταλική πρωτεύουσα μόδας. Χαλαρά ρούχα, oversized γραμμές, denim στοιχεία και items που θυμίζουν τα αγαπημένα all-American classics, παραδοσιακά κομμάτια του brand, θα ντυθούν με την αίγλη ενός fahsion show. Φυσικά η σύγχρονη μούσα του Tommy Hilfiger που σχεδιάζει δικές της συλλογές σε συνεργασία με τον οίκο, Gigi Hadid θα δώσει το ρυθμό στο show που θα έχεις την ευκαιρία να δεις LIVE από το Piazzale Carlo Magno 1.

Συντονίσου αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 21.00 για να ζήσεις στους ρυθμούς της μόδας και να δει την ανοιξιάτικη συλλογή του Tommy Hilifiger κατευθείαν από το catwalk.

 

Stay tuned #tommynow #tommyxgigi  #tommyhilfiger