WATCHLIST

Τελικά τρώνε πριν τα αγωνίσματα στο Survivor; Η Ελένη Δάρρα παίρνει θέση

Η Ελένη Δάρρα άφησε πίσω της τον Άγιο Δομίνικο και την ομάδα των Μαχητών του Survivor και βρέθηκε στην εκπομπή ''Όλα Ξεκόλλα'' για να λύσει μερικές βασικές απορίες των παρουσιαστών (και των τηλεθεατών). Σε περίπτωση λοιπόν που προβληματίζεσαι και εσύ σχετικά με το τι τρώνε και αν τρώνε τελικά πριν τα αγωνίσματα οι παίκτες, η Ελένη έχει την απάντηση.

Τελικά ισχύουν όσα είπε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ότι τρώνε φρούτα και πίνουν χυμούς πριν αγωνιστούν για να είναι δυνατοί και να μην πάθουν κάτι; ”Αν ήταν δυνατό αυτό δεν θα λιποθυμούσαν δεξιά και αριστερά. Ο Κωνσταντίνος έχει λιποθυμήσει 4 φορές μπροστά μας. Έχουμε τις προμήθειες και ό,τι κερδίσουμε. Μας έχετε δει καλά στα αγωνίσματα; Σας φαινόμαστε φαγωμένοι; Εγώ δεν έχω φάει, τώρα αν έχουν φάει οι άλλοι κρυφά από εμένα, δεν ξέρω” είπε χαρακτηριστικά η Ελένη ενώ όταν την ρώτησαν για τη φήμη περί εγκυμοσύνης απάντησε ότι μάλλον έχει να κάνει με τα ορμονικά, τα οποία διαταράσσονται με τον τρόπο ζωής που κάνουν.

Σχετικά με τις σερί ήττες είπε ότι είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα, ”Είναι επίπονο για το σώμα, όσο δεν τρώνε μπαίνουν σε ένα φαύλο κύκλο- η ψυχολογία πέφτει και είναι πολύ δύσκολο να βγουν από εκεί, αλλά είναι πολύ στενάχωρο, επειδή το έζησα το 6πλο σερί των Διασήμων, τι συνεπάγεται στα θέματα πείνας είναι τραγικό”.

Ενώ για το πώς περνάνε τις μέρες στο νησί είπε, ”Σηκώνεσαι το πρωί, δεν έχεις καφέ, δεν έχεις πρωινό, περιμένεις το αγώνισμα μήπως φας, δίνεις το 100% και όταν δεν τρως, γυρίζεις πίσω ακόμα πιο εξαντλημένος και αυτό σε καταβάλει και ψυχολογικά”.