TIPS

Η Ελένη Μενεγάκη ζυγίζεται στον “αέρα” της εκπομπής της και αποκαλύπτει τα κιλά της

NDP Photo Agency

Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης φιλοξένησε στην εκπομπή της έναν από τους αγαπημένους της συνεργάτες, τον διατροφολόγο Τάσο Παπαλαζάρου. Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια και υπάρχει μεταξύ τους μία παραπάνω οικειότητα.

Το θέμα που παρουσίασε αυτή τη φορά είχε να κάνει με τη ζυγαριά, τη σημασία της καθώς και κάποια tips σχετικά με αυτήν για να μην κάνουμε σε λάθη όταν ζυγιζόμαστε. Για παράδειγμα, η ζυγαριά θα πρέπει να είναι σε σταθερό έδαφος όταν ζυγιζόμαστε και όχι στερεωμένη πάνω σε κάποιο χαλάκι το οποίο θα «κλέψει» λόγω βαρύτητας μερικά κιλά.

Σημαντική είναι επίσης και η ώρα κατά την οποία ζυγιζόμαστε. Σύμφωνα με τον Τάσο Παπαλαζάρου το πιο σωστό είναι να ζυγιζόμαστε τις πρωινές ώρες όπου το στομάχι είναι άδειο και καλό θα ήταν επίσης, να μην έχουμε καταναλώσει κάτι ιδιαίτερα αλμυρό το προηγούμενο βράδυ ώστε να αποφύγουμε όσο το δυνατόν την κατακράτηση υγρών.

Μάλιστα, ο γνωστός διατροφολόγος είχε φέρει μαζί του μια ζυγαριά στο στούντιο και η Ελένη Μενεγάκη δέχτηκε να πάρει μέρος στο «πείραμά» του και να ζυγιστεί στον «αέρα» της εκπομπής της.

Η Ελένη ανεβαίνοντας στη ζυγαριά με τα μικρόφωνα και τα παπούτσια της ζύγιζε 61,1 κιλά ενώ όταν η ζυγαριά μπήκε πάνω από ένα χαλάκι τα κιλά κατέβηκαν στα 57,2 κιλά. Η ίδια νωρίτερα μέσα στην κουβέντα τους είχε δηλώσει ότι το σύνηθες βάρος της τον τελευταίο καιρό είναι τα 59 κιλά.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency