WATCHLIST

Δυο Ξένοι: Το “μυστικό” της Μαρίνας Κουντουράτου μόλις αποκαλύφθηκε

Έχουν περάσει 20 χρόνια ακριβώς από την προβολή του πρώτου επεισοδίου των ''Δυο Ξένων'' και μέχρι σήμερα, η επιτυχημένα σειρά των Ρήγα – Αποστόλου εξακολουθεί να προκαλεί το ενδιαφέρον.

Τα χρόνια περνούν, τα μυστικά του σεναρίου αποκαλύπτονται σιγά σιγά και οι θαυμαστές της Μαρίνας Κουντουράτου έχουν κάθε λόγο να ξαφνιάζονται και να… χαμογελούν με όσα μαθαίνουν.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις ήρθαν δια στόματος Αλέξανδρου Ρήγα, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town και τον Πάνο Ζόγκα μίλησε για την τεράστια ανατροπή που προκάλεσε στο σίριαλ η απροσδόκητη εγκυμοσύνη της Εβελίνας Παπούλια που έφερε τα πάνω – κάτω στον ρόλο της Κουντουράτου.

”Ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας που γράφτηκε αναγκαστικά και άλλαξε όλο το σενάριο ήταν όταν έμεινε στην πραγματικότητα έγκυος η Εβελίνα. Έτσι, αφού δεν μπορούσε να κρύψει την κοιλιά, έπρεπε και η ηρωίδα να μείνει έγκυος, κάτι που ούτε καν το είχαμε σκεφτεί. Και ο βαθμός δυσκολίας αυξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, πολύ λογικά, μας λέει πως δεν μπορεί να κάνει πολλά γυρίσματα. Κι άλλη ανατροπή.

Εκεί έπρεπε να μετατεθεί το ενδιαφέρον από την κεντρική ερωτική ιστορία κάπου άλλου. Έπρεπε να μειωθεί η εμφάνιση της Εβελίνας και σε συνεννόηση με το κανάλι άλλαξε η ιστορία και πήρε άλλη τροπή. Έτσι προέκυψε η ιδέα με το στρατό”, δήλωσε ο εμπνευστής της ερωτικής ιστορίας Μαρκορά – Κουντουράτου κάνοντας μας να σκεφτόμαστε πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα αν η πρωταγωνίστρια δεν κυοφορούσε.

Κάπως έτσι, καταλαβαίνουμε πως η ξανθιά παρουσιάστρια του ”Πρωινού Χαμόγελου”… αναγκάστηκε να μείνει έγκυος στα μέσα της σειράς, προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά η ιστορία των ”Δυο Ξένων” και να μη σταματήσουν τα γυρίσματα!

Φαντάζεστε τη σειρά χωρίς τα δίδυμα της Μαρίνας με τις χαρακτηριστικές φωνές της Μίρκας Παπακωνσταντίνου και του Πέτρου Φιλιππίδη;

Εμείς όχι!