CELEBRITIES

Boo is a state of mind: 01

Αν υπήρχε ένας ήχος που θα μπορούσε να συνοδεύσει αυτές τις λέξεις θα ήταν ένα εκνευριστικό ''κρίκι κρίκι''. Τα σκουριασμένα μου δάχτυλα προσπαθούν να πληκτρολογήσουν τις αρκούντως χαοτικές σκέψεις μου.

Μα πόσο καιρό έχω να κάτσω μπροστά στον υπολογιστή για να γράψω κάτι; Και πόσο πολύ το άτιμο μου έχει λείψει! Και τι είναι τώρα αυτό το άλλο που γίνεται;

Εκτός από ”κρίκι κρίκι” ακούγεται και ένα ”τουπ τουπ τουπ” κάπως γρήγορο. Καρδιακοί παλμοί; Έχω λίγη αγωνία!

Είναι μια καινούρια αρχή. Που όμως είναι και αρκούντως παλιά (all you Mary-Landers out there know what I mean) για να έχω ήδη αυξημένες απαιτήσεις από τον εαυτό μου.

Γεια σας εκεί έξω!

Eίμαι η Μαίρη (τυπικούρες)

Είμαι η Mairiboo και σας ανακοινώνω πως από σήμερα και πέρα θα έρχομαι αρκετά συχνά εδώ στο Ladylike! Θα με βρίσκετε να σας γράφω κάποια πράγματα που έχω καταλήξει -τα τελευταία 12 χρόνια που δουλεύω στα Μ.Μ.Ε.- ότι είναι πολύ καλύτερα να ειπώνονται σε γραπτό λόγο.

Μου λείψατε με αυτόν τον τρόπο…

Και είναι κι αυτά τα άτιμα τα Μ.Μ.Ε. σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Δεν ξέρεις σε ποια στροφή τους θα βρεθείς μπροστά σε μια ιλιγγιώδη κατηφόρα, ακριβώς δηλαδή όπως δεν ξέρεις μετά από ποια ανάποδη τούμπα θα ξεκινήσεις την ανηφόρα σου.

Γι αυτό δεν είχα καθόλου υπολογίσει ότι στο πρώτο μου κείμενο εδώ, στην αρχή, θα χρειαζόταν να πω κάτι για ένα απρόσμενο τέλος που ήρθε πολύ απότομα την προηγούμενη Παρασκευή.

Δεν έχω πολλά λόγια, απλά σας οφείλω ένα πολύ ειλικρινές ευχαριστώ. Επιλέξαμε με τον Νίκο, την Μαρία και τον Γιώργο να ανεβάσουμε ένα κοινό βίντεο στους λογαριασμούς μας στο Instagram για να σας πούμε ένα σύντομο αλλά πολύ σημαντικό για εμάς ”Αντίο” και η αγάπη με την οποία μας αντιμετωπίσατε όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά ήταν ανείπωτη. Δεν είχατε καμία υποχρέωση να το κάνετε. Ήταν όλο εξαιτίας της καλής σας διάθεσης, να πάρετε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας και να μας γράψετε μια τρυφερή κουβέντα.

Σας ευχαριστούμε για όλα! #xanadestetous φορ εβερ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mairiboo (@mairiboo) στις

 

Σας ευχαριστώ.

Μπορεί να μην το ξέρετε άλλα κάνετε τα δύσκολα της ζωής μου να περνάνε πιο εύκολα.

Για τους λόγους που κόπηκε το ”Ξαναδέστε Τους” δεν ξέρω αν έχω κάτι να σας πω. Η προσωπική μου άποψη και το πόσο καλά περνούσαμε σαν παρέα κοντράρεται πολύ με την πραγματικότητα και είναι και αρκετά νωρίς για να βρω την αντικειμενικότητα που απαιτείται ώστε να την εκφράσω. Ίσως σε λίγο καιρό να μπορώ καλύτερα να πω κάτι γι’ αυτό.

Θα μας λείψετε.

Και μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων των παιδιών όταν σας το λέω αυτό.

Θα μας λείψετε…

Αλλά όπως μαγικά κάποια πράγματα συμβαίνουν στην ζωή, έτσι και για μένα το γεγονός ότι έρχομαι εδώ σήμερα, έρχεται στον απολύτως κατάλληλο χρόνο για να απαλύνει αυτήν την αίσθηση απουσίας.

Σε αυτόν τον καινούριο τόπο που ανταμώνουμε, έχω βρει ήδη πολλή κατανόηση και επτά καταπληκτικά κορίτσια με τα οποία θέλω να κάνω παρέα, να μου μάθουν τους ρυθμούς του Ladylike, να συνομιλήσουμε για όλα όσα κοινά μας απασχολούν και να τα μοιραζόμαστε παράλληλα όόόόλα αυτά με εσάς!

Και για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής, αν δεν συνέβαινε αυτή η ταύτιση με τα κορίτσια του Ladylike δεν θα ερχόμουν. Όταν ξεκινήσαμε τον Δεκέμβρη να μιλάμε γι αυτήν την συνεργασία, έτρεχα παράλληλα με άπειρα πράγματα μέσα στην καθημερινότητα και αγχωνόμουν υπερβολικά με το να είμαι συνεπής σε όλα και ο χρόνος ήταν πάντα πολύ περιορισμένος, αλλά…

Αλλά, αυτά τα κορίτσια που έχετε ήδη αγαπήσει μέσα από τα κείμενά τους εδώ, όταν μου πρότειναν να γίνω μέλος της παρέας τους, με τα ενδιαφέροντά τους, με τον τρόπο που σκέφτονται, με τα όσα καταπιάνονται σε αυτόν τον ιστότοπο (η θεία Μαίρη λέει ”ιστότοπος”) με έκαναν να θυμηθώ:

Ότι η πιο ουσιαστική μας σχέση ξεκίνησε μέσα από κείμενα, ότι φτιάξαμε κάποτε ένα δικό μας σύμπαν για να συζητάμε, κι ότι ακόμη κι αν περάσαμε λίγο χρόνο χωριστά, είναι πάντα στο χέρι μας η δυνατότητα να ξαναβρεθούμε στο σήμερα.

Σας υποδέχομαι λοιπόν, με απεριόριστη χαρά στο Ladylike.gr και σας υπόσχομαι (με φίλημα σταυρού και κορδελάκι γύρω από το κεφάλι and all)  ότι υπάρχουν εδώ πάρα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να ανακαλύψετε.

Και θα είμαστε μαζί σε αυτό!

Πι.Ες. Και επειδή μιλάω πάντα με αποδείξεις βρείτε εδώ από κάτω το top5 με τα πιο αγαπημένα θέματα που διάβασα τον τελευταίο καιρό από τα κορίτσια μου εδώ στο Ladylike:

Το μυστικό για να ξεπεράσεις όλα σου τα προβλήματα

Κάνε την ραγισμένη σου καρδιά τέχνη”. Ευχαριστούμε, Carrie Fisher

Μου έκλεψαν το πορτοφόλι και αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι δεν θα αλλάξουν ποτέ

Αυτό το Τανγκό στο Παρίσι επιβάλλεται να είναι και το τελευταίο

Σταμάτα να είσαι η Angelina της ζωής σου

 

Καλή μας αρχή!

boo!