SEX

Αυτοί οι άντρες θα σε κάνουν να έρθεις σε οργασμό

Οι ερευνητές αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον γυναικείο οργασμό πέρα από το φάσμα του τι μπορεί να συμβαίνει μέσα μας την ώρα που τον βιώνουμε. Αυτό είναι φυσικά κάτι που μας βολεύει, επειδή έψαξαν και βρήκαν ποιοι άντρες είναι πιθανότερο να μας κάνουν να τον βιώσουμε.

Οι ερευνητές λοιπόν ρώτησαν ένα γκρουπ γυναικών που βρίσκονται σε ετεροφυλόφιλες σχέσεις για τους συντρόφους τους, τους οργασμούς και την ικανότητα των πρώτων να τις κάνουν να έρθουν σε κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι απαντήσεις που έλαβαν δεν ήταν και τόσο παράξενες.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, οι γυναίκες είναι πιθανότερο να έρθουν σε οργασμό όταν οι σύντροφοί τους είναι πλούσιοι, ελκυστικοί και με αυτοπεποίθηση. Επίσης οι οργασμοί τους είναι πιο έντονοι, όταν βρίσκουν όμορφο τον εραστή τους, αλλά και όταν έχει φαρδιές πλάτες. Βεβαίως.

Η ένταση των οργασμών συνδέεται με το πόσο έλκονται από τους συντρόφους τους, πόσες φορές την εβδομάδα κάνουν σεξ και πώς αξιολογούν τη σεξουαλική ικανοποίηση.

Επίσης, καθόλου παράξενο είναι το γεγονός ότι οι γυναίκες που βρίσκουν τους συντρόφους τους αστείους, κάνουν περισσότερο σεξ μαζί τους και έχουν συχνότερα οργασμούς.

Η αίσθηση χιούμορ του συντρόφου τους, δεν είναι απλά ενδεικτική για την αυτοπεποίθηση και το οικογενειακό του εισόδημα, αλλά συνήθως δείχνει και την τάση της γυναίκας να πάρει εκείνη την πρωτοβουλία για σεξ, ενώ είναι αυξημένη η συχνότητα της πράξης, αλλά και των οργασμών σε σχέση με τους άλλους συντρόφους.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου παράξενο να κάνεις καλύτερο και περισσότερο σεξ όταν βρίσκεις το αγόρι σου σέξι, όμορφο και αστείο (αυτό για τα λεφτά το αφήνω ασχολίαστο). Το απαράδεκτο είναι να μένεις με κάποιον που δε θες και τόσο όμως. Μήπως να το φτιάχναμε αυτό το 2017;