SEX

Τα 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν ταιριάζετε στο σεξ

Καλή σχέση, κακό σεξ. Ωραίες συζητήσεις, κακό σεξ. Ωραία μάτια, ωραία χείλη, κακό σεξ. Ίδια γούστα στις ταινίες, κακό σεξ. Αγάπη, σεβασμός, κατανόηση, κακό σεξ. Το ξέρεις, το νιώθεις, είστε ερωτικά συμβατοί όσο ένα σφουγγάρι με μία κανάτα. Μηδέν εις το πηλίκον. Καμία χημεία. Θα σου απαριθμήσω ένα ένα τα σημάδια για να μην έχεις αμφιβολία. Δεν είναι εύκολο να το αποδεχτείς, ειδικά αν έχεις κάνει το λάθος κι έχεις παραμείνει σ' αυτή τη σχέση για καιρό. Που δεν θα 'πρεπε.

Το αντιμετωπίζεις σαν υποχρέωση

Αντί να χαρείς που τον βλέπεις να έχει όρεξη για αγκαλίτσες και φιλάκια, σε πιάνει ένα σφίξιμο για αυτό που προβλέπεται ν’ ακολουθήσει ίσως γιατί γνωρίζεις a priori πως δεν θα περάσεις καλά, αφού ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ίσως λίγο στις αρχές που όλα δείχνουν κάπως πιο ιδανικά, αλλά πάει, πέρασε κι αυτό. Αν έρθει αύριο κάποιος και σας πει πως από ‘δω και πέρα θα κάνετε σεξ μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα, αυθόρμητα θα θες του σφίξεις το χέρι από ευγνωμοσύνη.

Δεν έχεις οργασμό

Μαζί του εννοώ. Όχι γενικά. Στη 2η περίπτωση πρέπει να συμβουλευτείς έναν ειδικό. Στην πρώτη πρέπει να κάτσεις και να σκεφτείς σοβαρά τι συμβαίνει. Διατηρείς μία ερωτική σχέση που προφανέστατα δεν απολαμβάνεις, από τη στιγμή που λείπει η κορύφωση. Πέρα απ’ όλα τα υπόλοιπα η κατάσταση είναι και εντελώς άβολη, ενώ δεν θα ‘πρεπε.

Σε πιάνουν τα γέλια ή τα κλάματα

Κάτι γίνεται πολύ λάθος. Το πράγμα χωλαίνει, σοβαρά τώρα. Δεν έχετε χημεία, δεν σ’ έχει καταλάβει, δεν τον καταλαβαίνεις. Σου φαίνεται αστείος ο τρόπος που εκδηλώνεται ερωτικά, τόσο που θες να γελάσεις. ‘Η το αντίστροφο, νιώθεις άβολα με τις κινήσεις του. Παρακαλάς να τελειώσει όλο αυτό να δείτε λίγο τηλεόραση. Τι ακριβώς κάνεις εδώ ακόμα;

Κανένας ρυθμός

Δεν συγχρονίζεστε ούτε για πλάκα. Αργά εσύ, γρήγορα εκείνος. Φιλιά εσύ, καμία τέτοια διάθεση εκείνος. Σκέφτεσαι τον πρώην σου που μπορεί να ήταν ό,τι ήταν, αλλά στην τελική στο σεξ τουλάχιστον υπήρχε μια σύμπνοια. Ε όχι και να γυρίσεις στον πρώην σου τώρα. 

Δεν τον θεωρείς καλό εραστή

Μπορεί να έχεις και δίκιο, ίσως όμως απλά δεν ταιριάζετε ερωτικά γι’ αυτό και σου βγαίνει να υποτιμήσεις τις ικανότητές του στο συγκεκριμένο τομέα. Γιατί να φταίει πάντα κάποιος; Δεν ξέρω αν η κότα κάνει το αβγό ή το αντίστροφο στην περίπτωσή σας, μετά βεβαιότητας αξίζει να κάνετε μία ειλικρινή κουβέντα, ώστε να δεις τι νιώθει κι εκείνος.