SEX

3 εναλλακτικοί τρόποι αυνανισμού που πρέπει να δοκιμάσεις

Οι έρευνες δείχνουν πως το σεξ και ο αυνανισμός μπορούν να γίνουν πιο απολαυστικά όταν μια γυναίκα έχει μεγαλύτερη εμπειρία, πειραματίζεται περισσότερο και ξέρει τι θέλει. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το θέμα είναι πως οι περισσότερες από εμάς, άπαξ και βρούμε ότι κάτι "λειτουργεί", κολλάμε σε αυτή την πρακτική και δεν δοκιμάζουμε τίποτα παρά πέρα. 

Όσο περισσότερα όμως γνωρίζεις για το σώμα σου, τόσο καλύτερα θα μπορείς να περνάς με τον εαυτό σου. Ένα από τα πλεονεκτήματα του να αυνανίζεσαι με διαφορετικούς τρόπους, είναι ότι το σώμα σου θα ανταποκριθεί σε όλα τα διαφορετικά είδη αίσθησης κι έτσι θα ερεθιστείς ακόμα περισσότερο την επόμενη φορά.

Δοκίμασε να αλλάξεις τον τρόπο που αυνανίζεσαι, κάνοντας καμια φορά κάτι από τα παρακάτω.

1. Κάνε ένα διάλειμμα από τον δονητή σου

Δοκίμασε κάποιο καινούριο sex toy γιατί ακόμα κι όταν πρόκειται για τον εαυτό σου, χρειάζονται κάποιοι νεωτερισμοί πού και πού για να μη βαριέσαι. Υπάρχουν ορισμένα που κάνουν αναρρόφηση ή φυσούν προκειμένου να σου προσφέρουν μια διαφορετική αίσθηση.

2. Πειραματίσου με τη θερμοκρασία

Ίσως το να δοκιμάσεις κάποιο ζεστό λιπαντικό ή κερί, ή να δροσιστείς με ένα παγάκι ή κρασί σε χαμηλή θερμοκρασία, να είναι ένα πείραμα που θα σου χαρίσει τρομερή απόλαυση.

3. Το υγρό στοιχείο

Αν η ξηρά δεν είναι ο αγαπημένος σου τόπος τώρα τελευταία, δοκίμασε να μεταφέρεις το παιχνίδι στο ντους ή και γιατί όχι στη μπανιέρα. Γέμισέ τη και πέρνα λίγο χρόνο με τον εαυτό σου.