ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Οι 5 τύποι ανδρών που πρέπει ν’ αποφύγεις αυτό το καλοκαίρι

Δεν είναι απαραίτητο να τον συναντήσεις σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί, μπορεί να τον ξέρεις και να σε ταλαιπωρεί ήδη. Ό,τι και να ισχύει, καλοκαιράκι είναι, η ταλαιπωρία προκαλεί εφίδρωση κι όταν ιδρώνεις νιώθεις ΑΣΚΗΜΑ. Τα κουνούπια και τους τοξικούς ανθρώπους καλό είναι να τους κρατήσουμε σε απόσταση. Πιο τέλεια εποχή για καλοπέραση και ξεσκαρτάρισμα από το καλοκαίρι δεν υπάρχει. Μην ακούς αυτό που λένε ότι τα ξεκαθαρίσματα είναι για τον Σεπτέμβρη. Αν θες να κάνεις διακοπές χαλαρή και απόλυτα διαθέσιμη, κι όχι κλαίγοντας στο ακρογιάλι σαν τη Μανταλένα, κάνε πέρα τα παρακάτω αρσενικά γιατί απλά δεν σε πάνε πουθενά.

Ο “έρχομαι και φεύγω”

Στην αρχή είχε πλάκα και πολύ σας αυτόν βόλευε εκείνο το “ελεύθερη σχέση” στο οποίο είχατε συμφωνήσει και ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε. Βλεπόσασταν μια στο τόσο, κάνατε ό,τι κάνατε και φτου κι απ’ την αρχή. Κάποια στιγμή εσύ του πρότεινες να το δείτε λίγο πιο σοβαρά, αλλά εκείνος “ΤΣΟΥ” γιατί #δενειναισεφαση οπότε όλα συνεχίστηκαν και συνεχίζονται όπως τα ήθελε το παιδί: μηνύματα απαντημένα όποτε, μέρες που δεν έχεις ιδέα τι κάνει και με ποιαν είναι και γενικώς φουλ χαλαρότητα, όπως κάνουν οι άνθρωποι που δεν θέλουν δεσμεύσεις, αλλά όχι εσύ, γιατί το ‘ζησες αυτό το έργο και δεν θες άλλο. Επειδή μάλλον μαζί του σενάριο σχέση δεν θα παίξει και επειδή πάω στοίχημα πως το αγόρι έχει φιξάρει διακοπές χωρίς εσένα ασ’τον να φύγει και να πάει στο καλό γιατί κρίμα θα είναι να περάσεις ένα καλοκαίρι μέσα στην καψούρα και να κάψεις ευκαιρίες για τον λεγάμενο.

Αυτός που έχεις αλλά δεν θες

Είστε μαζί κάτι χρονάκια, παραμένεις μαζί του από συνήθεια, τον αγαπάς μεν, αλλά (πολλές) στιγμές πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται “τι κάνω εγώ μ’ αυτόν τον άνθρωπο”. Παράλληλα, το μάτι σου παίζει σε τρελό ρυθμό. Αλλά ναι, είπαμε, “τον αγαπάς ρε γαμώτο”. Κι εμείς σε αγαπάμε, γι’ αυτό καλύτερα να σε χωρίσουμε γιατί δεν είσαι και πολύ ευτυχισμένη. Κρίμα δεν είναι να πας διακοπές μ’ έναν άνθρωπο που βαριέσαι; Αποδέσμευσέ τον να κάνει κι αυτός διακοπές με τα φιλαράκια του.

Ο παγοκολώνας

Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αν ο σύντροφός σου δεν είναι ιδιαίτερα θερμός στο κρεβάτι ΑΛΛΑ: αν ο κανόνας είναι να μην κάνετε σεξ και η εξαίρεση το αντίστροφο, αν δεν τον λιμπίζεσαι και δεν τον λιγουρεύεσα, αν δεν περνάς καλά μαζί του ερωτικά και προτιμάς το ρυθμό του δονητή σου από τον ξέπνοο τον δικό του, α) γιατί δεν έχεις χωρίσει χθες β) χώρισε αύριο. Η απουσία ερωτικής επιθυμίας στο πρόσωπό σου χτυπάει κατευθείαν την αυτοπεποίθησή σου, σε κάνει κουρέλι. Γεια σας.

Ο παράνομος

Είναι ο συνάδελφος, ο νυν κάποιας άλλης, ο πρώην σου, οποιοσδήποτε με τον οποίο βρίσκεστε στη ζούλα. Μωρέ δεν βαρέθηκες να το ζείτε στο σκοτάδι; Δεν σου την έχει δώσει να έρχεσαι πάντα δεύτερη; Τα παράνομα είναι γλυκά, συμβαίνουν και στις καλύτερες των οικογενειών, αλλά δεν είναι για χόρταση.

Αυτός που εξαφανίζεται

Α εδώ δεν έχω να πω πολλά. Εξαφανίσου κι εσύ. Έτσι απλά.