ΕΡΕΥΝΑ

Μία “ντροπιαστική” συνήθεια που κάνει τελικά καλό στη σχέση σας

Αν σκεφτόσουν ότι το να πηγαίνεις στην τουαλέτα για το νούμερο 1 (λέγε με πιπί) με ανοιχτή την πόρτα και τον σύντροφό σου κάπου εκεί έξω, είναι "too much", τότε περίμενε να διαβάσεις την παρακάτω έρευνα, η οποία σε καλεί να αφήσεις εντελώς ελεύθερο τον εαυτό σου. Εντελώς όμως.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ερευνητές, τα περισσότερα ζευγάρια περιμένουν από δύο έως έξι μήνες μέχρι να σπάσουν το φράγμα των αερίων. Πολύ καλά διάβασες. Το 50% των συμμετεχόντων παραδέχτηκε πως κάνει “πριτς” μπροστά στους συντρόφους τους, με περισσότερους από το 1/5 εξ αυτών να το “τολμούν” μετά από μερικές εβδομάδες σχέσης, ενώ το 1/4 περίμενε από έξι μήνες έως ένα χρόνο μέχρι να νιώσει τόσο άνετα.

(σ.σ.: Τελικά αυτό εννοούσαν λέγοντας πως πρέπει να έχεις τους άντρες στο κλ@@#μο;)

Μόνο το 7% είπε πως δεν έχει απελευθερώσει ποτέ αέρια μπροστά στον σύντροφό του, ενώ το 1/3 είπε πως είναι αποδεκτό να κάνει κανείς κάτι τέτοιο μπροστά στον άλλον, από τη στιγμή που ξεκινούν να κοιμούνται ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Οι φυλετικές διαφορές όμως δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και στην έρευνα: το 73% αυτών που δήλωσαν ότι περιμένουν από τον άλλο να κάνει αυτή την πρώτη κίνηση, είναι γυναίκες. Στο γενικότερο σύνολο, βέβαια, το να μπορείς να απελευθερώνεις τα αέριά σου με αυτό το γνωστό “πριτς”, μπροστά στον άλλον, είναι ένδειξη άνεσης μέσα στη σχέση.

Βέβαια, το να σου ξεφύγει κατά λάθος μπροστά στον άλλον – άνθρωποι είμαστε – και το να ξεκινήσετε να κάνετε διαγωνισμό κλ@@#άς είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Λέω εγώ τώρα.