VIRAL

Ένα πιτσιρίκι έγινε viral γιατί έβρισε τον Άγιο Βασίλη

Το τραγούδι που στοίχειωσε τα Χριστούγεννα κατά την παιδική μας ηλικία είναι, φυσικά, το "Santa Claus is Coming to town'' και το σημείο που αναφέρει ότι τσεκάρει τη λίστα του για να δει ποια παιδιά ήταν καλά και ποια άτακτα μας έκανε να φοβόμαστε, αλλά και να αγαπάμε τον Άγιο Βασίλη.

Φαντάσου τώρα να είσαι μωρό 3 χρονών, που ας πούμε έχεις αρχίσει να συνειδητοποιείς ότι υπάρχεις και να σου λένε ότι ο Άγιος Βασίλης, αυτός ο άγνωστος άνθρωπος που καλά- καλά δεν ξέρεις τι είναι, θα έρθει στο σπίτι σου.

Τι μπορεί να περνάει από το μυαλό σου; Ο μικρός Leo πάντως όταν του είπε η μαμά του, Gemma Maxey ότι θα τους επισκεφτεί ο Santa για να του φέρει το δώρο, την κοίταξε με απορία και μετά συμπλήρωσε ένα ”What the fuck”.

Μεταξύ μας βρίσκω πολύ φυσιολογική την αντίδραση του μικρού, γιατί σας ξαναλέω, μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει προσωπικά, ο οποίος έρχεται ακάλεστος σπίτι του. Ε, τι να κάνει το πιτσιρίκι, φρίκαρε! Το βίντεο ανέβηκε με συνοπτικές διαδικασίες στα social media και, προφανώς, ο μικρός έγινε viral χωρίς να έχει ιδέα. Σε συνέντευξή της η μαμά του δήλωσε πως δεν γνωρίζει πώς έμαθε αυτή τη φράση, όταν με το ζόρι λέει ολόκληρες προτάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άγιος Βασίλης θα πάει στο σπίτι του μικρού, ακόμα και αν εκείνος δεν “ψήνεται” ιδιαίτερα.