ΦΑΓΗΤΟ

Βρήκαμε τον απόλυτο σύμμαχο για τα γλυκά σου

Σε αντίθεση με το φαγητό που εκ φύσεως ενσωματώνει μία επιτακτικότητα ώστε να μαγειρευτεί- γιατί αλλιώς τι θα τρώμε πες μου- το γλυκό για να γίνει, σημαίνει ότι κάποιος- κάποια στην περίπτωσή μας- θέλησε πραγματικά να μπει στην κουζίνα και να λερωθεί, να μετρήσει στις ζυγαριές της, να σκονίσει τον πάγκο με αλεύρι και γάλα και να αφιερώσει χρόνο μέσα στη μέρα της γιατί ξέρει πως το αποτέλεσμα (ένα ζεστό λαχταριστό κέικ, μία αφράτη τούρτα με σαντιγί) θα κάνει τόσο εκείνη όσο και κάποιους άλλους ανθρώπους χαρούμενους και για να είμαστε ακριβείς, θα τους γλυκάνει (#διπλής).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να φτιάξεις ένα γλυκό είναι να έχεις όρεξη και διάθεση για δημιουργία. Διαφορετικά υπάρχουν και τα ζαχαροπλαστεία. Αλλά τι μπορεί να συγκριθεί με ένα χειροποίητο γλύκισμα, φτιαγμένο από τα χεράκια σου, με υλικά που έχεις επιλέξει η ίδια και κυρίως με την προσωπική σου πινελιά;

Κι όμως, αφού απολαμβάνεις τόσο πολύ όλη αυτή τη διαδικασία, γίνονται κάποια πραγματάκια που σε αποθαρρύνουν από το να φτιάχνεις γλυκά. Παρόλο που τα κάνεις όλα σωστά όσον αφορά τις αναλογίες, χρησιμοποιείς επιλεγμένα υλικά κι ακολουθείς κατά γράμμα τη συνταγή, το γλυκό δεν πετυχαίνει.

Μερικά πιθανά σενάρια αποτυχίας:

Το κέικ δεν φουσκώνει

Η σαντιγί δεν «αφρατεύει»

Η μάρεγκα δεν «δένει»

Το ζυμάρι είναι σκληρό

Το σιρόπι παραείναι υγρό

Η κρέμα δεν πήζει

  Και ούτω καθεξής. Το μεγάλο παράπονο μικραίνει τη διάθεση. Αντί να γλυκαίνεσαι, πικραίνεσαι. Τι φταίει; Πάντως όχι εσύ. Σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου προσάπτοντάς του «μικρό ταλέντο στη ζαχαροπλαστική». Το θέμα είναι αλλού κι ευτυχώς λύνεται πολύ εύκολα. Δύο λέξεις: Κουζινομηχανή Kenwood. Με ισχυρά μοτέρ έως 1500W και απεριόριστες δυνατότητες σας εγγυάτε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά μένοντας ήσυχη ότι το γλυκό σας θα είναι εγγυημένη επιτυχία!

Ο νέος σου βοηθός είναι επαγγελματίας

Η Kenwood, πρωτοπόρος στα μίξερ, τα μπλέντερ και γενικότερα στις συσκευές προετοιμασίας φαγητού, μεταξύ άλλων διαθέτει μία σειρά κουζινομηχανών από αυτές που τις περνάς για επαγγελματικά εργαλεία. Στην πραγματικότητα όμως είναι σχεδιασμένες για όλες τις καθημερινές εργασίες που κάνουμε στην κουζίνα μας εμείς οι απλές νοικοκυρές και μας βοηθούν να εξοικονομούμε πολύτιμο χρόνο και κόπο αλλά μας γλυτώνουν και από το άγχος εάν θα βγει καλό το γλυκό μας! Άσε που είναι επένδυση γιατί κρατάνε για μια ζωή!

 

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που σε ολόκληρο τον κόσμο πωλείται μία συσκευή Kenwood κάθε τρία δευτερόλεπτα.

Οι κουζινομηχανές Kenwood Chef και Kenwood Major φυσικά δεν είναι απλά ένα μίξερ, αλλά ο σύμμαχος κάθε οξυδερκούς γνώστη που θέλει να δουλεύει έξω από τα συνηθισμένα και που απαιτεί η κουζινομηχανή του να του εξασφαλίζει κρέμα με ελαφριά κι αφράτη υφή, η ζύμη του να γίνεται «ένα» αποφασιστικά και τα κέικ του αφράτα χωρίς κόπο. Και με πέντε χρόνια εγγύηση στο μοτέρ αλλά και τέτοια πληθώρα εξαρτημάτων η αλήθεια είναι πως οι δυνατότητέςς τους είναι απεριόριστες.

Ειδικά η κουζινομηχανή Kenwood Cooking Chef είναι η πρώτη με πλανητική κίνηση που πέρα από όλες τις λειτουργίες των Κουζινομηχανών Kenwood μπορεί και να μαγειρεύει. Χωρίς υπερβολή, η μοναδική συσκευή που θα χρειαστείς στην κουζίνα σου πέρα από τα βασικά.

Κι επειδή δεν είναι όλοι οι αναδευτήρες για όλα, οι κουζινομηχανές Kenwood διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένους αναδευτήρες για κάθε χρήση. Από αναμίξεις ξηρών υλικών, όπως θρυμματισμό μπσκότων, μέχρι μείγματα κέικ ή ζυμαρικών ο αναδευτήρας Κ θα τα φτιάξει όλα εύκολα και γρήγορα. Όσο για το χτυπητήρι της, η Kenwood το έχει σχεδιάσει ειδικά για να εγκλωβίζει τον αέρα κατά τη διάρκεια της ανάμιξης και για να φτιάχνει τις πιο βελούδινες μαρέγκες. Πόσο passé το σβόλιασμα άλλωστε!

Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει και ο γάντζος ζύμης, ο οποίος μιμείται το ζύμωμα με το χέρι και μας βοηθάει να φτιάξουμε έυκολα και χωρίς κόπο ζύμες με εγγυημένη επιτυχία εξελίσοντας έτσι τις δυνατότητες μας στην κουζίνα!

 

Εάν η χωρητικότητα των Κουζινομηχανών Chef στα 4,6L δεν σου φτάνει, μπορείς να επιλέξεις κάποια από τις Κουζινομηχανές Major με χωρητικότητα 6,7L και τότε τίποτα δεν σε σταματάει

Κι όλα αυτά σε μία συσκευή με άψογη εμφάνιση που πραγματικά δεν θες να κρύψεις σε κανένα ντουλάπι.  Η Kenwood δεσπόζει ως σύμβολο status μέσα στην κουζίνα σου.