ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Σώσε την σχέση σου κάνοντας αυτό το απλό πράγμα

Γνωρίζεις ήδη πολύ καλά ότι η γυμναστική βοηθάει πάρα πολύ τον οργανισμό σου καθώς δυναμώνει φοβερά το σώμα σου ενώ παράλληλα μειώνει σημαντικά σημαντικούς τους κινδύνους για την υγεία σου. Τα επίπεδα στρες π.χ μειώνονται, άρα έχεις λιγότερες πιθανότητες να αποκτήσεις κάποιο πρόβλημα με την καρδιά σου ενώ το ανοσοποιητικό σύστημα δυναμώνει αρκετά άρα γλιτώνεις τις ιώσεις.

Οι ψυχολόγοι όμως υποστηρίζουν ότι η γυμναστική βοηθάει πάρα πολύ και στην ψυχολογία μας, μάλιστα αν συνηθίζεις να γυμνάζεσαι με τον φίλο σου είναι πολύ πιθανόν να έχετε μια πολύ πιο υγιή σχέση από αυτούς που δεν γυμνάζονται μαζί.

”Δεν λέω ότι αντικαθιστά το couple therapy, αλλά η γυμναστική λειτουργεί απίστευτα ως βοηθητικό για τη σωστή λειτουργία μιας σχέσης καθώς έχεις την ευκαιρία να περάσεις έξτρα χρόνο με τον σύντροφό σου, να δείτε τη σχέση σας μέσα από άλλη σκοπιά και να περάσετε ταυτόχρονα και καλά” εξηγεί η σύμβουλος γάμου Kelley Kitley.

Ακόμα και αν η σχέση με τον φίλο σου δεν έχει κανένα πρόβλημα μπορείς να δοκιμάσεις να γυμναστείτε μαζί για να χτίσετε μια ακόμα πιο δυνατή σχέση. Αν δεν έχεις πειστεί ακόμα, σκέψου ότι η σεξουαλική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της, αφενός γιατί θα αποκτήσετε καλύτερη φυσική κατάσταση και αφετέρου γιατί τα ιδρωμένα κορμιά σε συνδυασμό με ζεστό ντους μετά το τρέξιμο, μπορείς να φανταστείς που οδηγούν!