ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε προσκλήσεις για το Release Athens 2017

Πέρυσι το καλοκαίρι, το Release Athens έφερε μία νέα πνοή στη μουσική / φεστιβαλική πραγματικότητα της χώρας μας, φέρνοντας μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, αλλά και νέα ανερχόμενα που θα έπαιζαν για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Το καλοκαίρι του 2017, το Release Athens επιστρέφει δυναμικά, διατηρώντας αναλλοίωτο το πνεύμα που το διακατέχει από το ξεκίνημά του, ευελπιστώντας να μας “απελευθερώσει” από τις δυσκολίες και την πίεση της καθημερινότητας μέσα από τη δυναμική της καλής μουσικής, του πολιτισμού και της διαδραστικότητας που πρέπει να χαρακτηρίζει μία τέτοια διοργάνωση.

Αν θέλεις να βρίσκεσαι κι εσύ σε ένα από τα πιο hot μουσικά event του καλοκαιριού, τότε πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και διεκδίκησε προσκλήσεις και για τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

 

Στο line-up της 2ας Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή, στην Πλατεία Νερού, θα υποδεχτούμε δύο από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, τους Νορβηγούς Röyksopp και τους Γερμανούς Moderat.

Στο line-up της 16ης Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή, στην Πλατεία Νερού, θα υποδεχτούμε δύο από τα πιο αγαπημένα ονόματα του ελληνικού κοινού τα τελευταία είκοσι χρόνια, τους Αμερικανούς Thievery Corporation, ένα από τα δημοφιλέστερα σχήματα της παγκόσμιας downtempo / dub / trip hop / electronica σκηνής, και τους Βρετανούς Archive, οι οποίοι ξεκίνησαν κι αυτοί με trip hop / electronica προσανατολισμούς πριν αποφασίσουν να εξερευνήσουν τα μονοπάτια του progressive / shoegaze rock εκτοξεύοντας τη δημοτικότητά τους στα ύψη.

Στην τελευταία μέρα της 17ης Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, θα δούμε δύο πολύ σπουδαία ονόματα που συνδέουν μοναδικά δύο διαφορετικές εποχές της σύγχρονης μουσικής. Headliners θα είναι οι Jamiroquai, πρωτοπόροι του future funk και μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες του πλανήτη τα τελευταία 25 χρόνια, που έρχονται – ουσιαστικά, για πρώτη φορά σε ένα event ανοιχτό σε όλους – με σκοπό να μετατρέψουν εκείνη τη βραδιά σε ένα υπάιθριο party που όμοιό του δεν θα έχει ξανασυμβεί στην Αθήνα! Αφού, λοιπόν, έχουμε τον μουσικό και τη μπάντα που αναμόρφωσε το funk και τη σύγχρονη pop τα τελευταία 25 χρόνια, τι ιδανικότερο από το προσκαλέσουμε, επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα (όπως, ουσιαστικά, συμβαίνει και με τους Jamiroquai), τον νεαρό καλλιτέχνη που τάραξε τα νερά της παγκόσμιας σκηνής περισσότερο από κάθε άλλον μέσα στο 2016, δίνοντας με τη σειρά του μία νέα πνοή στη soul και folk-rock μουσική του σήμερα. Μιλάμε, φυσικά, για τον 29χρονο Βρετανό Michael Kiwanuka, που με το δεύτερο album του, “Love & Hate”, έφτασε στο νο 1 της Βρετανίας και προκάλεσε τον θαυμασμό κοινού και κριτικών, κερδίζοντας σε πολλές περιπτώσεις τον τίτλο του καλλιτέχνη / album της χρονιάς.

Be there!

 

ΝΙΚΗΤΕΣ:

Παναγιώτα Καρακίτσιου

Έρη Φαλδαμή