ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Κερδίστε το 7-Colored Powder Illuminator της Shiseidο για τέλειο μακιγιάζ

Μία από τις πιο έντονες αναμνήσεις σου είναι το μεγάλο νεσεσέρ της μαμάς σου με τα καλλυντικά της. Το αφήνει ακόμα στο μπάνιο συνήθως μισάνοιχτο. Αυτός ο Ladylike διαγωνισμός, για την Ημέρα της Μητέρας, θα την ενθουσιάσει γιατί θα της κάνεις το πιο όμορφο δώρο. 3 τυχερές θα κερδίσουν από ένα 7-Colored Powder Illuminator της Shiseidο. Το 2017, το 7-Colored Powder Illuminator κυκλοφορεί ως η μοντέρνα ενσάρκωση του Rainbow Face Powder.

 

Ο συνδυασμός των 7 νέων χρωστικών που αντανακλούν το φως, γίνεται η σύγχρονη εκδοχή του Rainbow Face Powder. Συνδύασε ελεύθερα τα 7 χρώματα για να αναδείξεις την ξεχωριστή ομορφιά της κάθε

επιδερμίδας και να δημιουργήσεις μια φυσική εμφάνιση με αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Οι 7 αποχρώσεις και τα χρώματα που προκύπτουν, αναμειγνύονται σε μία τέλεια, αλλά παράλληλα μεταβαλλόμενη ισορροπία κάθε φορά που αγγίζονται με το πινέλο. Είναι σχεδιασμένα ώστε να αναδεικνύουν την πιο όμορφη όψη της επιδερμίδας, ανεξάρτητα από το φυσικό χρωματικό της τόνο.

Αυτή η εντυπωσιακά ευέλικτη παλέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πούδρα προσώπου- όταν αναμειγνύονται όλες τις οι αποχρώσεις μαζί- ως πούδρα λάμψης ή περιγράμματος -όταν χρησιμοποιούνται επιλεγμένες αποχρώσεις- και ως σκιά όταν η κάθε απόχρωση χρησιμοποιείται μεμονωμένα.

Αυτή η παλέτα είναι ένας σύντροφος ομορφιάς για όλη τη διάρκεια της ημέρας, για κάθε περίσταση, για να την έχεις πάντοτε μαζί σου.

Οι ειδικοί της Shiseidο προτείνουν

1. Ως πούδρα λάμψης (highlighter)

Χρησιμοποιήστε τις αποχρώσεις από το άνω αριστερό μέρος της παλέτας με το πινέλο και απλώστε κατά μήκος της ζώνης Τ και C, καθώς και στην άκρη του πηγουνιού.

2. Ως πούδρα σκίασης (contouring)

Χρησιμοποιήστε αποχρώσεις από το κάτω δεξί μέρος της παλέτας με το πινέλο και απλώστε με κατεύθυνση προς τα έξω κατά μήκος των ζυγωματικών. Απλώστε προς τη γραμμή των μαλλιών και κατά μήκος του περιγράμματος του προσώπου.

3. Ως ρουζ

Πρόταση 1: Χρησιμοποιώντας την απόχρωση Peony και ένα μέρος από τις γύρω αποχρώσεις, απλώστε με κατεύθυνση προς τα έξω από το κέντρο των ζυγωματικών.

Πρόταση 2: Περάστε το πινέλο από τις αποχρώσεις Peony έως την Peach, και απλώστε με κατεύθυνση προς τα έξω από το κέντρο των ζυγωματικών.

Πρόταση 3: Χρησιμοποιήστε τις αποχρώσεις από το κάτω δεξί μέρος της παλέτας με το πινέλο, και απλώστε με κατεύθυνση προς τα έξω από το κέντρο των ζυγωματικών.

4. Ως σκιά για τα μάτια

Πάρτε την απαραίτητη ποσότητα προϊόντος στα δάχτυλά σας ή σε ένα πινέλο σκιάς, και απλώστε την απόχρωση της επιλογής σας επάνω στα βλέφαρα.

 

*Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.