CELEBRITIES

Ζέτα Δούκα: Αυτοσαρκάζεται για την κλιμακτήριο και το σεξ στην 3η ηλικία

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson/LadyLike.gr

Η Ζέτα Δούκα έκλεισε τα 50 της χρόνια πριν από λίγες ημέρες. Ανήμερα των γενεθλίων της, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, κυκλοφόρησε στα social media το video που γύρισε ως καλεσμένη της Έλενας Χαραλαμπούδη, γνωστής και ως 5 Minute Mum. Η ηθοποιός με διάθεση αυτοσαρκασμού αλλά και πιστή στο κλίμα του χιούμορ που διέπει τα video της Έλενας Χαραλαμπούδη, κλήθηκε να απαντήσει σε απροσδόκητες ερωτήσεις, όπως πώς είναι το σεξ στην 3η ηλικία, πώς περνά την κλιμακτήριο, αν αντιμετωπίζει την κολπική ξηρότητα, τη γνώμη της για το Botox και το βίωμα της μητρότητας.

Η Ζέτα Δούκα έδωσε όλες τις απαντήσεις που θα περίμενες ίσως να ακούσεις σε μία συνέντευξη διάσημου προσώπου για το θέμα, παρόλο που η «παρουσιάστρια» που είχε να αντιμετωπίσει μόνο συνηθισμένη δεν ήταν. Απαντήσεις όπως «Εύχομαι να το περάσουν όλοι οι άνθρωποι όπως το περνάω εγώ. Έχω μπει στην κλιμακτήριο αλλά σχεδόν δεν το έχω καταλάβει», ακούγονται κι έπειτα τα πλάνα μας δείχνουν μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Η Ζέτα Δούκα βάζει παγοκύστες πάνω της, μετά χαλαρώνει όχι με διαλογισμό αλλά με ένα μεγάλο ποτήρι κρασί, άργότερα αντί για Face Yoga, πιέζει την αισθητικό της να βάλει κι άλλο Botox στο πρόσωπό της. Το αποτέλεσμα είναι απλά απολαυστικό.

Τη μέρα που έγινε γνωστό, λοιπόν, ότι η λέξη της χρονιάς κατά το λεξικό Merriam Webster είναι η λέξη «αυθεντική», διαλέξαμε να σου δείξουμε την αυθεντικά αστεία πλευρά της Ζέτας Δούκας. Αυτή που αναδεικνύει το video με τίτλο 50 Shades of Fake, που έγινε viral.

Η Ζέτα Δούκα λέει όλα τα ψέματα που η πατριαρχία θέλει τις γυναίκες να λένε για την κλιμακτήριο, τις ορμόνες τους, τη φυσική τους ομορφιά και τη θηλυκότητα, την πάντα τέλεια στάση τους απέναντι στα παιδιά τους, ως «αγίες μητέρες» με υπομονή. Κι έπειτα στο ίδιο video τα ανατρέπει με την αλήθεια.

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι η Έλενα Χαραλαμπούδη, να σε ενημερώσω ότι η κωμικός έχει 74,1 χιλιάδες subscribers στο YouTube, ενώ ο λογαριασμός της στο TikTok έχει 99,4 χιλιάδες followers και 1,7 εκατομμύρια likes.

Η Ζέτα Δούκα την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά – Δες της ΕΡΤ. Εκεί μίλησε στη Τζένη Θεωνά για το πώς την επηρέασε ως παιδί το διαζύγιο των γονιών της, αλλά και για το μεγάλωμα της δικής της κόρης, της Θάλειας.

«Εξαρτάται πάντα πως κλείνει αυτός ο κύκλος. Όλα εξαρτώνται από το πως συμπεριφέρεσαι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια νέα πρόκληση. Είτε αυτή η πρόκληση είναι μια συμβίωση είτε είναι μια απο-συμβίωση, ένας χωρισμός. Τα πάντα. Πως αντιμετωπίζεις δηλαδή τις αλλαγές στη ζωή σου. Τις δύσκολες αλλαγές γιατί ο χωρισμός είναι μια δύσκολη αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

«Στην περίπτωση των γονιών μου δεν ήταν καλή η αλλαγή, δεν το αντιμετώπισαν καλά. Αυτό ήταν και που με τραυμάτισε, με δυσκόλεψε και το κουβάλησα μαζί μου για χρόνια. Προσπάθησα να το κάνω λιγότερο, να μην με πονάει τόσο πολύ», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται και μπορούν να συνεννοηθούν, τότε όλες οι αλλαγές, όσο δύσκολες και να είναι, γίνονται σε ένα καλό πλαίσιο», κατέληξε μιλώντας στην ΕΡΤ για το θέμα του διαζυγίου, η Ζέτα Δούκα.