CELEBRITIES

Survivor 2: Θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η 13η παίκτρια;

Κι εκεί που νομίζαμε πως όλα είχαν τελειώσει με τη φετινή στελέχωση των δύο ομάδων του Survivor 2, είχαμε κουνήσει και το μαντήλι στους Διάσημους πριν πετάξουν για τις αμμώδεις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, ρίχνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου μια βόμβα στον αέρα του ΕΔΩ και αρχίζουμε να ψαχνόμαστε και πάλι.

Όχι, η Ντορέττα δεν είπε ξεκάθαρα το όνομα της 13ης παίκτριας, αλλά από την περιγραφή που έδωσε, δύσκολα δεν πάει το μυαλό σου στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Άκου την περιγραφή της Ντορέττας και σκέψου:

«Ακούμε και διαβάζουμε ότι υπάρχει 13ος παίκτης ο οποίος θα προστεθεί στην ομάδα των Διασήμων. Δεκατρείς θα είναι οι Διάσημοι. Φαντάζομαι ότι αν προστεθεί ένας Διάσημος, θα προστεθεί κι ένας Μαχητής. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι αν μπει και ένας Διάσημος, θα μπει κι ένας Μαχητής. Αυτός ο Διάσημος, λέω εγώ τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχω κάνει, ότι είναι γυναίκα. Είναι μια πολύ ωραία ξανθιά γυναίκα, χυμώδης. Δεν την λες αθλητική με την έννοια του αθλητικού, είναι juicy. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση και για άλλο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση να είναι και στο Dancing with the Stars και τελικά δεν ευδοκίμησε. Και προφανώς είχε πρόταση και για το Survivor, που από ό,τι φαίνεται θα είναι».

Και η Ντορέττα συνεχίζει ως εξής: «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι παρουσιάστρια που έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομα της, πάρα πολλές φορές, εδώ και αρκετά χρόνια που βρίσκεται στα πράγματα, περίπου 5». Εμάς πάντως, στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε το μυαλό μας. Θα φανεί πολύ σύντομα αν έχουμε πέσει μέσα.