CELEBRITIES

Jennifer Lopez- Ben Affleck: Οδεύουν προς το διαζύγιο; Οι solo εμφανίσεις και οι φήμες

Chris Pizzello/AP IMAGES

7 εβδομάδες έχουν να πραγματοποιήσουν κάποια κοινή εμφάνιση η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck. Σε χρόνους Hollywood αυτό το διάστημα είναι αρκετό για να πυροδοτηθούν φήμες, που μιλούν για κρίση στον γάμο του διάσημου ζευγαριού. Κάπως έτσι, την Τετάρτη, 15 Μαΐου, κυκλοφόρησε δημοσίευμα του lifestyle περιοδικού In Touch που έκανε λόγο για το επόμενο πολύκροτο διαζύγιο του Hollywood.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck «απλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τον γάμο τους να λειτουργήσει» και οδεύουν προς το διαζύγιο, 2 χρόνια αφού παντρεύτηκαν στο Las Vegas (και ακολούθως σε έπαυλη στη Georgia). Αυτό αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον τους αποκλειστικά στο In Touch. Το ίδιο πρόσωπο είπε ότι ο Ben Affleck, έχει ήδη μετακομίσει από το κοινό τους σπίτι.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, έχουν τελειώσει. Πάνε για διαζύγιο και για πρώτη φορά στα χρονικά δεν φταίει ο Ben», είπε η ίδια πηγή, που ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός έχει φύγει από το αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι, που μοιράζεται με τη σύζυγό του, Jennifer Lopez. Η τελευταία πάντως, εθεάθη σε έρευνα αγοράς για ακίνητα, χωρίς τον Ben Affleck στο πλευρό της, μόλις πριν από λίγες μέρες, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Jennifer Lopez Ben Affleck Η Jennifer Lopez έψαχνε για σπίτια στις 14 Μαΐου 2024, χωρίς τον Ben Affleck. / Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images/ Ideal Image
Η Jennifer Lopez έψαχνε για σπίτια στις 14 Μαΐου 2024, χωρίς τον Ben Affleck.

Η βρετανική ιστοσελίδα έχει προσεγγίσει τους εκπροσώπους Τύπου των 2 stars για σχόλιο, χωρίς να έχει λάβει ακόμα απάντηση.

«Εκείνος είναι επικεντρωμένος στη δουλειά και τα παιδιά του τώρα. Έχει φύγει από το σπίτι και μάλλον θα πουλήσουν το σπίτι των ονείρων τους που πέρασαν 2 χρόνια να το ψάχνουν. Δεν θα σταματήσουν να αγαπούν ο ένας τον άλλο, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει και εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπήρχε τρόπος να κρατήσουν αυτοί οι δυο», είπε το ίδιο πρόσωπο στο In Touch.

Η απόφαση της Jennifer Lopez να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ The Greatest Love Story Never Told, από το Amazon Prime, τον Φεβρουάριο του 2024, φαίνεται να δημιούργησε έξτρα πίεση στη σχέση τους. Σε αυτό η Jennifer Lopez αποκάλυπτε την ιστορία αγάπης της με τον Ben Affleck. Το ντοκιμαντέρ ήταν μέρος ενός πολύ δημόσιου «αφιερώματός» της στην αγάπη τους (αφιέρωμα που κόστισε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια), που περιλάμβανε επίσης το ημι-βιογραφικό musical This Is Me… Now: A Love Story και το single της, This is Me… Now.

«Ο Ben δεν θα προσπαθούσε ποτέ να κόψει τα φτερά της Jen, ή να της πει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι που θα εξελίξει την καριέρα της, ακόμα κι αν εκείνη γίνεται ελεγκτική απέναντί του», είπε η ίδια πηγή στο In Touch. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ben Affleck ένιωσε άβολα με το τόσο δημόσιο μοίρασμα για τη σχέση τους.

Ben Affleck Jennifer Lopez Ο Ben Affleck σε μία από τις solo εμφανίσεις του. / Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images/ Ideal Image
Ο Ben Affleck σε μία από τις solo εμφανίσεις του.

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε μόνη της και στο Met Gala στη Νέα Υόρκη, στις 6 Μαΐου, ενώ εκείνος βρέθηκε μόνος του στο The Roast of Tom Brady, μία ημέρα νωρίτερα. Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση, έγινε πριν από 7 εβδομάδες καθώς έπαιρναν φαγητό από εστιατόριο της περιοχής που ζουν.

Ο Ben Affleck θεωρείται ότι είναι απασχολημένος με την ταινία Accountant 2, αλλά η πηγή του δημοσιεύματος τόνισε ότι «έχει αποφασίσει να παραιτηθεί» από αυτόν τον γάμο. Ο καιρός θα δείξει αν οι φήμες αυτές θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν, από το ζευγάρι που ήταν ξανά μαζί στο παρελθόν, χώρισε λίγο πριν τον γάμο, πέρασε σχεδόν μία 20ετία χώρια και επανασυνδέθηκε κάνοντας όλους μας να πιστέψουμε στα happy endings.