CELEBRITIES

Ε. Μενεγάκη-Γ.Λάτσιος: “Πάγωσε” η συζήτηση της αγωγής για το σπίτι στα Μελίσσια

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Όπως όλα δείχνουν ”πάγωσε” η συζήτηση της αγωγής του Γιάννη Λάτσιου για την βίλα στα Μελίσσια, στην οποία η Ελένη Μενεγάκη κατοικεί σήμερα με τα τρία τους παιδιά. Ο κύριος λόγος είναι ο επερχόμενος τοκετός της παρουσιάστριας, αφού έχει μπει πλέον στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κατανόηση που τελικά έδειξε προς αυτό η πλευρά Λάτσιου.

Οι δύο πρώην σύζυγοι επρόκειτο να βρεθούν στα δικαστήρια το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, στο πολυμελές πρωτοδικείο, εμφανίστηκαν μόνο οι δικηγόροι τους. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ”Espresso”, ο δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκη, ζήτησε νέα αναβολή -αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε από το δικαστήριο, με το σκεπτικό ότι έχει ήδη δοθεί μία πρώτη. Ο συνήγορος επανήλθε με αίτημα ματαίωσης, το οποίο έγινε δεκτό από την πλευρά του Γιάννη Λάτσιου, φέρνοντας, έτσι, την ανακωχή.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ζητά να πουληθεί η 1.000 τετραγωνικών μέτρων βίλα, ένα ενιαίο συγκρότημα δυο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τετραγωνικών, που αποκτήθηκε το 2004 και τα έσοδα να μοιραστούν -σύμφωνα με τα ποσοστά τους στο αρχικό συμβόλαιο- δηλαδή 25% σε εκείνον και 75% στην πρώην σύζυγό του. Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια, ζητά να γράψουν το σπίτι στα τρία τους παιδιά.

Η ματαίωση της εκδίκασης, πάντως, δεν σημαίνει ότι η διαμάχη τερματίστηκε, αφού ο Γιάννης Λάτσιος έχει το δικαίωμα να επανέλθει όποτε θελήσει με κατάθεση του ίδιου δικογράφου, διεκδικώντας εκ νέου το ακίνητο.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Ελένη Μενεγάκη: Το χρονικό της 4ης εγκυμοσύνης μέσα από τις δηλώσεις της παρουσιάστριας

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Ελένη Μενεγάκη: ”Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε”