CELEBRITIES

Kylie Jenner: Οι φωτογραφίες που φούντωσαν τις φήμες για πλαστική στήθους

Η Kylie Jenner, η καινούρια βασίλισσα των social media (τώρα που λείπει η Kim Kardashian, κάποια πρέπει να έχει τον τίτλο) προκάλεσε αναστάτωση τις τελευταίες μέρες στο κοινό της. Τι έκανε αυτή τη φορά; Όχι, δεν μαγείρεψε λαζάνια μόνο με τα εσώρουχα, αλλά μάλλον- ΜΑΛΛΟΝ έκανε πλαστική στήθους· αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον δεκάδες ξένα sites και blogs.

Η αλήθεια είναι ότι η Kylie δεν είχε ποτέ τόσο πλούσιο στήθος, παλιότερα όμως- όταν είχαν κυκλοφορήσει πάλι φήμες για αυξητική στήθους, είχε δηλώσει ότι απλά φορούσε σωστό σουτιέν.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram πυροδότησαν για άλλη μια φορά τις φήμες για πλαστική και φυσικά τα σχόλια που τις συνόδευσαν δεν ήταν και τα πιο ευγενικά.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Για την ιστορία, πριν 9 εβδομάδες το στήθος της Kylie ήταν εμφανώς πιο μικρό. Τι να πούμε, αν έχει βρει το τέλειο push up bra ας μας πει ποιο είναι, να το μάθουμε και εμείς. Αν, όχι και όντως έκανε αισθητική επέμβαση, είμαστε πάλι μαζί της γιατί προφανώς ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on