CELEBRITIES

Γιώργος Λιάγκας: “Δύο φορές έχουν πάει να με φιλήσουν άντρες. Ένας πολιτικός και ένας δημοσιογράφος”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Απόψε, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η εκπομπή Αργά με τον Θοδωρή Αθερίδη αλλά και το Νίκο Μαστοράκη, φιλοξενούν τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής, φρόντισε να δείξει ορισμένα αποσπάσματα στο «Πρωινό» και όπως αναμενόταν η συνέντευξη έχει απίστευτο ενδιαφέρον και καυτές αποκαλύψεις. Η πρώτη ερώτηση που προβλήθηκε, ήταν από το Νίκο Μαστοράκη στον παρουσιαστή, για το αν έχει πάει ποτέ με άντρα. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε: «Όχι ποτέ. Δύο φορές έχουν πάει να με φιλήσουν. Ένας πολιτικός και ένας δημοσιογράφος».

Στην συνέχεια όπως είδαμε, τον έβαλαν να ορκιστεί στο Ευαγγέλιο για την αξιοπιστία και την διασφάλιση της αλήθειας. Λίγο αργότερα, η συζήτηση πέρασε σε μία πρόσφατη ατυχία του με χρήματα, την οποία είχε αναλύσει πρόσφατα στο «Ολα Μπιπ».

Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως δήλωσε έχασε μισό εκατομμύριο ευρώ από επιτήδειους. Αναλυτικά, δήλωσε: «Πέτυχα δύο καλές χρονιές στην τηλεόραση και πήρα καλά λεφτά. Μία ιδέα της χρηματιστηριακής και ενός χρηματιστή, ήταν να αγοράσουμε ομόλογα του Γερμανικού δημοσίου. Υπέγραψα κατευθείαν και τα χαρτιά ήταν πλαστά. Έχω κάνει μήνυση και αγωγή στον άνθρωπο αυτόν αλλά και στην χρηματιστηριακή».

Μετά από αυτό το περιστατικό, ερωτήθηκε αν του την πέφτουν κοπέλες τώρα που ξέρουν οτι είναι παντρεμένος και πατέρας. «Κοπέλες που μπορούν να θεωρήσουν οτι μπορείς να τις βοηθήσεις, για να κάνουν καριέρα. Δεν φλέρταρα ποτέ, είμαι ντροπαλός και τρομάζω. Γοητεύομαι, αλλά μέχρι εκεί τέλος», απάντησε. Στο κρίσιμο ερώτημα αν έχει απατήσει την Φαίη 6 χρόνια τώρα,  συμπλήρωσε: «Όχι ειλικρινά. Αν την είχα απατήσει όμως, πιστεύεις θα το’λεγα;»

Μετά το τέλος του βίντεο με τα αποσπάσματα, ο παρουσιαστής επεσήμανε για την περίπτωση με τα χρήματα που έχασε, πως το αστικό δικαστήριο αναμένεται να γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου. Δείτε το βίντεο, που ακολουθεί.

 

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

O Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδα βάφτισαν το γιο τους! Όλα όσα έγιναν στο μυστήριο και στο πάρτι που ακολούθησε

Λιάγκας-Σκορδά: Δείτε το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου τους Δημήτρη