CELEBRITIES

Ευθύμης Ζησάκης για το “Σόι σου”: “Διαταράχθηκαν οι σχέσεις μου με κάποιους συναδέλφους”

ndp

Ο Ευθύμης Ζησάκης δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των συντελεστών που θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στη σειρά «Το Σόι σου». Αυτό το ξέραμε. Όσο για τους λόγους της αποχώρησής του από τη σειρά κατά καιρούς είχαν γραφτεί πολλά για καθυστερήσεις από μέρος του, για υψηλές οικονομικές απαιτήσεις κ.α. Ο ίδιος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τι συνέβει σε συνέντευξή του στο TV Έθνος, ενώ αποκάλυψε ότι οι σχέσεις του με κάποιους συναδέλφους του διαταράχθηκαν.

«Πριν από μερικούς μήνες, κατά τη διάρκεια των τελευταίων γυρισμάτων για τη σεζόν που τελείωσε, αντιμετώπισα ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα στο οποίο δεν θέλω να αναφερθώ. Πάτησα ένα pause σε όλα τα πράγματα της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής μου ζωής, στα οποία δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω. Ενώ ως άνθρωπο με διακρίνει η συνέπεια, δεν θα σου κρύψω πως υπήρξαν φορές που καθυστέρησα να πάω σε κάποια γυρίσματα και κάποιες συναντήσεις. Οπότε προκλήθηκε πρόβλημα στη ροή των γυρισμάτων, κάτι το οποίο διατάραξε τις σχέσεις μου με κάποιους συναδέλφους μου. Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε από την αρχή να βρω μια λύση με το κανάλι και να μη φτάσω στο σημείο να είμαι ασυνεπής» σημείωσε ο Ευθύμης Ζησάκης.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε επίσης: «Το Σόι ήταν μία από τις σημαντικότερες στιγμές της επαγγελματικής μου πορείας. Από εκεί και πέρα δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις για τη συνέχειά μου στη σειρά. Ο κύκλος του συγκεκριμένου ρόλου δεν έχει κλείσει 100%. Ίσως υπάρξουν κάποιες γκεστ εμφανίσεις. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, όμως, ναι, είμαι εκτός σειράς. Ήταν μια απόφαση που πήραμε με το κανάλι από κοινού».

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency