CELEBRITIES

Η Ευαγγελία Αραβανή για τον Οικονομόπουλο: “Ο χαρακτήρας του ήταν που με γοήτευσε”

ΈΘΝΟΣ

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Ευαγγελία Αραβανή στον Αλέξη Μίχα και το ''TV Έθνος'', μιλώντας τόσο για τη μεταγραφή της από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1 και το ''Dancing with the Stars'' όσο και για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, με τον οποίο αποτελούν το νέο ζευγάρι της πόλης.

Ειλικρινής και αποκαλυπτική τολμά να λύσει κάθε μας απορία, ξεκαθαρίζοντας πως πράγματι είναι στα καλύτερά της.

Πάρτε μια μικρή γεύση από όσα ειπώθηκαν:

Σπάνια συμβαίνει να έχουμε μεταγραφή μεσούσης της σεζόν. Θυμάμαι λίγες περιπτώσεις στο παρελθόν. Πως προέκυψε η μετακίνηση σου από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1;

”Δέχθηκα το πρώτο τηλεφώνημα από τον κύριο Λάτσιο στα τελειώματα του My style rocks. Κάναμε ένα πρώτο αναγνωριστικό ραντεβού, προκειμένου και εκείνος να διαπιστώσει τη διαθεσιμότητα μου. Ξεκαθάρισα, λοιπόν, πως μετά το τέλος του συγκεκριμένου προγράμματος δεν είχα κάποια άλλη δέσμευση με τον ΣΚΑΪ”.

Αντιπρόταση από τον ΣΚΑΪ υπήρξε;

”Όχι, δεν έγινε καμία επαφή με τον ΣΚΑΙ. Ούτε μίλησα για την παρουσίαση του Survivor Panorama όπως γράφτηκε”.

Θα παρουσίαζες ξανά το ”My Style Rocks”;

 Είναι υποθετική ερώτηση. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Κάθε φορά εξετάζω το τώρα. Και τώρα μαζί με όλη μου την ψυχή και την ενέργειά μου είναι το ”Dancing with the Stars”.

Σε αγχώνει η ενδεχομένη σύγκριση με τις δύο προηγούμενες παρουσιάστριες του σόου: τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Δούκισσα Νομικού;

”Δεν μπαίνω σε αυτήν τη διαδικασία. Καταλαβαίνω ότι όταν υπάρχουν προκάτοχοι στην παρουσίαση ενός προγράμματος είναι λογικό να υπάρξουν και συγκρίσεις. Όμως, εγώ παραμένω ο εαυτός μου, η Ευαγγελία, σε ό,τι έχω παρουσιάσει μέχρι σήμερα”.

Τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε στον Νίκο;

”Ο χαρακτήρας του. Και ο τρόπος που με προσέγγισε. Βέβαια, με τον Νίκο δεν γνωριστήκαμε τώρα. Είχαμε γνωριστεί για πρώτη φορά πριν από αρκετά χρόνια, αλλά δεν είχε προκύψει κάτι άλλο πέρα από μια απλή γνωριμία και μια τυπική κουβέντα. Μάλλον τώρα ήταν το σωστό τάιμινγκ”.

Σε προσέγγισε εκείνος, λοιπόν…

”Όλο ξεκίνησε από μια συνάντησή μας. Σε έναν χώρο. Αρχίσαμε να μιλάμε, του είπα εγώ πράγματα που θαυμάζω σε εκείνον και ο Νίκος πράγματα που θαυμάζει σε εμένα. Σε μια γενική συζήτηση. Και έτσι ξεκίνησε…”.

Με τον Νίκο ανταλλάσσετε απόψεις για τα επαγγελματικά σας; Τον ρώτησες τη γνώμη του για το ”Dancing”;

”Τον ρώτησα και η γνώμη του ήταν σύμφωνη με τη δική μου. Ήταν θετικός, του άρεσε ως ιδέα και νομίζω πως είναι περήφανος για μένα”.

Εσύ για εκείνον;

”Πολύ”.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι του;

”Είναι πολλά, αλλά θα σου που πω αυτό με το οποίο γίνεται χαμός και του το είπα από την πρώτη μας συνάντηση. Δεν χρειάστηκα δεύτερη φορά για να το ακούσω. Το «Για κάποιον λόγο» που για κάποιον λόγο τελικά γίνονται όλα”.

Tι λέει για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όσα γράφτηκαν σχετικά με αυτό;

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο TV Έθνος που κυκλοφορεί!