CELEBRITIES

Ο John Legend φωτογραφίζει την Chrissy Teigen με θήλαστρο και βραδινό φόρεμα

Andy Kropa/Invision/AP

Ένα από τα πιο αγαπημένα και εξωστρεφή ζευγάρια του Hollywood, o John Legend και η Chrissy Teigen, πριν από ένα μήνα και κάτι, έγιναν γονείς για δεύτερη φορά χαρίζοντας στην κόρη τους Luna, η οποία είναι δύο χρονών, έναν αδερφό. Φανταστικά.

@bumper3077

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Τώρα που η οικογένεια μεγάλωσε λοιπόν και το νέο μέλος χρειάζεται φροντίδα, η Chrissy Teigen έχει μπει για άλλη μια φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, στα βαθιά νερά της μητρότητας. Οπότε η καθημερινότητά της προφανώς συμπεριλαμβάνει το θηλασμό και ο John Legend φαίνεται να είναι σούπερ υποστηρικτικός πατέρας και σύζυγος.

Και οι δύο, αλλά ειδικά η Chrissy είναι γνωστή για το χιούμορ, τα καυστικά της σχόλια, αλλά και την τόλμη της να δείχνει τις ατέλειές της στα social media.

Αν λοιπόν προσθέσεις όλα όσα είπαμε παραπάνω και τα βάλεις σε μια φωτογραφία, έχεις το τελευταίο ποστ του John Legend στο Instagram με το οποίο απαθανάτισε μια προσωπική στιγμή της οικογένειας.

Στη φωτογραφία που τράβηξε φαίνεται εκείνος και η Chrissy Teigen μέσα στο αυτοκίνητο, έτοιμοι για έξοδο, με την Teigen να χρησιμοποιεί το θήλαστρο για να αποθηκεύσει γάλα για μετέπειτα χρήση.

 

«Ξέρω ότι είναι η Ημέρα του Πατέρα σήμερα, αλλά η σύζυγός μου είναι καταπληκτική. Με βγάζει για φαγητό, αλλά παράλληλα εκτελεί και τις υποχρεώσεις της ως μητέρα», έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την φωτογραφία.

Και η Chrissy όμως ανταπέδωσε με ένα πολύ τρυφερό ποστ στο λογαριασμό της στο Instagram.

 

«Τι άνθρωπος, τι δυνατός και καλός άνθρωπος. Σε ευχαριστώ για την όμορφη ζωή και αυτές τις δύο όμορφες ζωές που μου έχεις χαρίσει. Ο καλύτερος μου φίλος και παντοτινός σύντροφος, ο πιο αξιαγάπητος, γενναιόδωρος και ευγενικός άνθρωπος στον κόσμο. Και ο πιο έξυπνος. Δεν λέω ο πιο αστείος για να μη νομίζεις ότι γράφω ψέματα εδώ πέρα. Σε αγαπάμε με όλη μας την καρδιά».

 

Κεντρική φωτογραφία: Andy Kropa/Invision/AP