CELEBRITIES

Η κόρη της Brigitte Trogneux δίνει την καλύτερη απάντηση στις σεξιστικές επιθέσεις ενάντια στη μητέρα της

Το 1974 η Brigitte Tronieux παντρεύτηκε τον τραπεζικό André-Louis Auzière με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά. Ο μεγάλος γιος της, ο Sébastien, είναι καρδιολόγος, καθώς επίσης και η μεσαία της κόρη, 40χρονη Laurence. Η μικρότερη της οικογένειας, η 32χρονη Tiphaine, είναι δικηγόρος και συνεργάτης του Emmanuel Macron στην προεκλογική του καμπάνια. Πρόσφατα έδωσε μία συνέντευξη στο γαλλικό δίκτυο BFMTV στην οποία τοποθετήθηκε δημόσια για την κριτική που έχουν δεχτεί η μητέρα και ο πατριός της σχετικά με τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει.

“Όσοι τους ασκούν κριτική δεν έχουν καμία αξιοπιστία. Βρίσκω αποκρουστικές τις επιθέσεις αυτού του είδους στη Γαλλία του 21ου αιώνα. Δεν θα γίνονταν απέναντι σε έναν άντρα πολιτικό ή τον άντρα σύντροφο μιας γυναίκας πολιτικού. Πίσω από αυτή την αισχρή επίθεση στη σχέση της μητέρας μου με τον Emmanuel Macron κρύβεται πολλή ζήλια” λέει μεταξύ άλλων η Tiphaine Auzière, η οποία τρέφει τεράστια εκτίμηση προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας και πατριό της. Σε δηλώσεις της στο παρελθόν έχει μιλήσει με εκείνον με εγκωμιαστικά λόγια, χαρακτηρίζοντάς τον “ευφυή” και “έναν άνθρωπο με εξαιρετική προσωπικότητα”.

 

Η κόρη της Brigitte Tronieux έχει δύο παιδιά με τον σύντροφό της και σύμφωνα με τον Τύπο διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πατέρα της, André-Louis Auzière.

Αυτό δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στο να στηρίζει τις προσωπικές επιλογές της μητέρας της και την πολιτική καριέρα του Emmanuel Macron.

 

Κεντρική Photo: Christophe Ena/AP Photo