ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Ashley Graham: 10 υπέροχες φωτογραφίες από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Raymond Hall/GC Images/Ideal Images

Στις 13 Ιουλίου η Ashley Graham με μία φωτογραφία της στο Instagram ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η Ashley Graham είναι μαμά του Isaac κι αυτή τη φορά περιμένει δίδυμα. Δύο ακόμα αγοράκια έρχονται να δώσουν ευτυχία στους γονείς τους. «Θα έχουμε τρία αγόρια. Μου κάνετε πλάκα;» την είχαμε ακούσει να λέει στο βίντεο που ανέβασε.

Η Ashley Graham μοιράζεται καθημερινά με τους ακολούθούς στιγμές από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.
«Να αγαπάτε το σώμα σας, ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης σας, που μπορεί να ζυγίζετε 20 κιλά παραπάνω» είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης είχε γράψει: «Έχω πάρει 23 κιλά μέχρι τώρα. Και το καλύτερο είναι ότι δεν με νοιάζει. Δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα και νιώθω ευγνωμοσύνη για το σώμα μου και το μωρό μου που μου έχουν επιτρέψει να είμαι δραστήρια και ευέλικτη.

Ανάμεσα σε γυμναστική, yoga, βελονισμό και μασάζ, επιτέλους κατάλαβα όλο αυτό που συμβαίνει με την εγκυμοσύνη και πώς να νιώθω στα καλύτερά μου μ’ αυτή».

Κάθε γυναίκα περνά τη δική της εγκυμοσύνη πολύ διαφορετικά και κανόνες δεν υπάρχουν για αυτό και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να προβάλλουμε μία εξιδανικευμένη εικόνα.

Οι δυσκολίες είναι πολλές όμως στο τέλος η χαρά που σου προσφέρει αυτό το μικρό πλάσμα που έρχεται στον κόσμο σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα.

Η Ashley Graham απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

«Δεν βλέπω την ώρα να σας συναντήσω»

«Η καρδιά μου και η κοιλιά μου είναι γεμάτες»

Ο Justin λέει, «οι ραγάδες σου μοιάζουν με το δέντρο της ζωής»